banner32

Diyabetliler ve Engelliler Derneğinden Aşure İkramı

Başkanlığını Sosyal projelerde ortaya koyduğu özverili çalışmaları nedeniyle Zeytinburnu’nda engellilerin manevi annesi olarak bilinen Nurşen Örnek’in yaptığı Diyabetliler ve Engelliler Derneği yüzlerce kişiye aşure ikram etti.

Diyabetliler ve Engelliler Derneğinden Aşure İkramı
  Aşure Bahane hasbihal Şahane

Dernek başkanı Nurşen Örnek Gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi “Dernek başkanı olduğum günden bu yana Ramazan ayında yüzlerce kişiye sokak iftarı ve Muharrem ayında Aşure ikramı  yapıyoruz.

Bu senede dernek merkezimizde üyelerimize, derneğimize katkı sunan dostlarımıza ve davet ettiğimiz kardeşlerimize hem aşure ikram edelim hem de aktivitelerimizde                                                            yanımızda olan ve engellilere yönelik çalışmaları ile bizi yalnız bırakmayan dostlarımıza teşekkür belgesi takdim etmek üzere bir araya geldik. Mimar Süleyman Ulucak, Dr. Reşide Yüksel, Ak Parti Zeytinburnu Belediye Meclis üyesi Fevzi Altuğ, Emin Yüce, Yunus Gülmek, Oğuzhan Kuyumcu, Melek Karalı Özen, Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri, Mahder Yönetimi ve başkanı Kadir Şengül başta olmak üzere bizi yalnız bırakmayan bütün dostlarımıza gazeteniz aracılığı ile de  teşekkür etmek isterim” dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34