banner32

Dimitri Karayanni'ye Son Veda

Balıklı Rum Vakfı Yönetim Kurulu başkanı Dimitri Karayanni Yeşilköy Rum Kilisesinde yapılan cenaze töreni ile Zeytinburnu Rum Mezarlığında ebedi istirahatine uğurlandı. Törene önemli konuklar katıldı.

Dimitri Karayanni'ye Son Veda
 Karayyani'ye son veda  Rum Cemaati önemli bir bireyini ebediyete uğurlamanın üzüntüsünü yaşıyor.

Yıllardır İstanbul' un en eski (1750) hastanelerinden birisi olan Balıklı Rum 'u da bünyesinde bulunduran Rum Vakfı başkanlığını uzun süre yapan Dimitri Karayanni hayata veda etti.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi  

Bir süre önce hayatını kaybeden Dimitri Karayanni (01.07.2015) tarihinde de ikamet ettiği Yeşilköy'de cemaati bulunduğu Rum Kilisesinde yapılan tören ile son yolculuğuna uğurlandığı ilk duraklarından birinde tören yapıldı. Daha sonra Yeşilköy'deki evinin önünde helallik alındıktan sonra Zeytinburnu Balıklı Mezarlığının yanında bulunan Meryem Ana Kilisesinde de kısa bir tören yapıldıktan sonra Rum mezarlığında ebedi istirahatine uğurlandı.

Dimitri Karayanni'nin Cenaze Törenine Kimler Katıldı ?   Eeski Zeytinburnu Kaymakamı ve şimdiki Yalova Valisi Selim Cebiroğlu,Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın,Avrasya Hospital Yönetim Kurulu başkanı opr.Dr. Hüseyin Urlu, Mimar Süleyman Uluocak,İş adamı Irmak Group Yönetim Kurulu başkanı Yüksel Akgül, Balkan Opel yönetim kurulu başkanı Kaya Balkan,Seycan Yapı'dan Eyüp Topal, ZİYAD başkanı Ayhan Özsoy, Cumhuriyet Savcısı Ahan Gödekmerdan,Belediye Başkan yardımcısı Gökhan Kasap,M.Zafer Alsaç,Semih Demirci,Merkezefendi Mahalle muhtarı Necdet Baykan,Semra Demirel,Ali Faik Biçer,

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34