banner32

Devrekani Belediye başkanı KASDER’i ziyaret etti

Kastamonu Devrekani belediye başkan Mümtaz Aliustaoğlu KASDER Zeytinburnu şube başkanı Nihat Sezer ve yönetimini dernek şubesinde ziyaret ederek memleket özlemi giderdiler.

Devrekani Belediye başkanı KASDER’i ziyaret etti
Şube Başkanı Nihat Sezer ve ekibi başkanı bağrına bastı
KASDER Zeytinburnu şube başkanı Nihat Sezer ve yönetimi kalabalık bir ekip ile Kastamonu Devrekani Belediye başkanı Mümtaz Aliustaoğlu’nu karşıladı. Sezer yaptığı açılış konuşması ile Devrekani belediye başkanımız sayın Mümtaz Aliustaoğlubugün  şubemizi ziyaret ederek  Devrekanililerin selamını bize getirdi. Bizim desteğimiz ve dualarımız  sayın başkanımız ile beraberdir. Allah işlerini rast götürsün dedi.

İstanbul Times Haber Merkezi /Özel Haber


Toplantıya Kastamonu'nun Zeytinburnu’ndaki önemli temsilcileri de katıldı
Bir önceki dönem  Ak Parti  Zeytinburnu Belediye meclis üysi ve 1.meclis başkanı Özcan Doğan, bir önceki belediye meclis üyesi Sabri Yapar’ın yanı sıra Ak parti Zeytinburnu Belediye meclis üyesi ,iş adamı SamiYapar’da Devrekani belediye başkanını karşılamak üzere KASDER Zeytinburnu Şubesindeki toplantıya katıldı. Sami Yapar ziyaret için şunları söyledi “ Kastamonu Devrekani Belediye başkanımız Mümtaz Aliustaoğlu KASDER’in Zeytinburnu şubesine bir ziyaret yaptı. Bu nazik ziyaretinden dolayı çok mutlu olduk. Allah’tan başkanımıza başarılar dileriz” dedi.
Ak Parti Zeytinburnu kurucu ilçe başkan yardımcılarından Devrekanili iş adamı Enver Tuncer’de başkanı karşılayan ekibin içinde yer aldı. Tuncer başkanımıza Alah’tan başarılar dileriz. Dualarımız her daim başkanımız sayın Mümtaz Aliustaoğlu’nun yanında olacak dedi.
Toplantı memleket sohbeti ile uzun bir süre devam etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34