banner32

Delegelerden Onur Dolar'a Tam Destek

Milli Görüş Lideri Merhum Prof.Dr.Nemettin Erbakan'ın oğlu Dr.Fatih Erbakan'ın kurucu genel başkanı olduğu Yeniden Refah Partisi ilçe kongreleri başladı. Zeytinburnu 1.Olağan ilçe kongresi yoğun katılım ile Kazlıçeşme Kültür merkezinde yapıldı.

Delegelerden Onur Dolar'a Tam Destek
 Yeniden Refah partisi umut vaad ediyor

Köken ve misyon olarak Türkiye'nin eski ama resmi kuruluş olarak en yeni partisi olan Yeniden Refah Partisi Zeytinburnu ilçe Başkanlığı 1.Olağan Kongresi için delegeler ve vatandaşlar Pazar sabahı olmasına rağmen Kazlıçeşme Kültür Merkezine adeta akın etti.

Salonun hınca hınç dolduğu kongre Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Kongre'nin Divan Başkanlığını Mahmut Gül, Katip Üyeliklerini Mustafa Dönmez, Ceyhun Özelci, Fatih Serbest, Metin Karagöz yaptı.

Kongrede Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından kürsüye ilk olarak kurucu ilçe Başkanı Mali Müşavir Onur Dolar geldi.

Davetlileri ve partililer selamlayarak sözlerine başlayan Başkan Onur Dolar, Bugün Zeytinburnu ilçemiz için çok tarihi bir günü yaşıyoruz.

Hak ve adalet ile dolu Yeni bir Dünya'nın kurulması yönünde çok büyük bir adım olan Yeniden Refah Partimizin Zeytinburnu İlçesinin 1.Olağan Kongresini yapmak üzere burada toplanmış bulunmaktayız.
Bu tarihi buluşmamız, bu muazzam tarihi toplantımız hayırlı ve mübarek olsun, gazamız mübarek olsun, Cenab-ı Allah C.C. bu buluşmamızı bu toplantımızı en büyük hayırlara Milletimizin, İslam aleminin bütün insanlığın, bütün mazlumların ezilenlerin ve gariplerin kurtuluşuna vesile olacak adımlardan bir tanesi eylesin inşallah.

Bizlere Yaşanabilir Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye, Hak ve Adalet ile dolu Yeni Bir Dünya hedefleri için bu tarihi adımı atmayı nasip eden, Cenab-ı Allah C.C. a sonsuz şükürler olsun dedi.
Başkan Dolar konuşmasını şöyle sürdürdü. Bizlere Milli Görüşün 1.Kırk Yıl yürüyüşünde olduğu gibi, 2.kırk Yıl yürüyüşünde de Mücahit Erbakan Liderliğinde Yeniden Refah Partimizin Zeytinburnu ilçesinin 1.Olağan Kongresini yapmayı nasip eden bizleri bu tarihi günde bu tarihi atmosfer içerisinde buluşturan Cenab-ı Allah C.C. a sonsuz şükürler olsun.

Bizlere Hakkı Batıldan ayırt etmeyi nasip eden ve Hakkın safında yer almayı nasip eden Cenab-ı Allah C.C. a sonsuz şükürler olsun. Bizlere 7 milyar insanlığın kurtuluşu için bu kutlu kervanın yolcuları olmayı nasip eden Cenab-ı Allah C.C. a sonsuz şükürler olsun. Bizlere Ecdadımızın , Sultan Fatih'in , Sultan Abdülhamit Han'ın, Milletimizin, Erbakan Hocamızın Görüşü olan Milli Görüşü Hakkıyla temsil etmeyi nasip eden Cenab-ı Allah C.C. a sonsuz şükürler olsun.

Allah C.C. a sonsuz şükürler ederek Elhamdülillah diyeek sözlerimize başlıyoruz. Bildiğiniz gibi siyonistler, Haçlı Emperyalistler Prof.Dr.Necmettin Erbakan Hocamızın Partisi olan Refah Partimizi kapatıp Hocamızı siyasi yasaklı hale getirdiklerinde şu sözü söylediler; Erbakan'ı gömdük üzerine beton döktük dediler.

Bizde bugün bu salonu dolduran yüzlerce binlerce Milli görüşçüler olarak siyonizme diyoruz ki; Bizde 1 Erbakan ölür 1000 Erbakan dirilir, üzerimize değil beton kurşunda dökseniz Erbakan Hocamızı ve Milli Görüşü bitiremezsiniz diye haykırıyoruz Allah C.C. ın izniyle..

Çok kıymetli Zeytinburnu'lular Çok değerli Milli Görüşçüler, Hayatı boyunca Cenab-ı Allah c.c. ın Peygamberlerinin yolunda yürüyen, hayatını Allah c.c. yolunda Cihad a adayan bir büyük liderin bir büyük mücahidin Erbakan Hocamızın Ebdedi istirahatgahı olan Güzel Zeytinburnu’muzun Milli görüşün 2.Kırık Yılında Milli görüşün en büyük zaferlerinde adını tarihe altın harfler ile yazdıracağına ilişkin inancımız tamdır.

Bu inancımızın ispatlarından biride buğun bu salonda yaşadığımız bu muazzam coşku bu muazzam manevi atmosferdir. Yeniden Refah Partimizin kurucu ilçe başkanı olarak görevi aldığımız günden bugüne kadar 1,5 ay gibi kısa bir sürede Resmi kuruluş işlemlerimizi tamamladık İlçemizin en işlek yerinde 58.Bulvarda 500 m2 gibi büyük bir mekanda Partimizin ilçe merkezini hazır hale getirdik. Dış tabelası, İç dekoru, 100 kişilik konferans salonu , toplantı salonu, mescdi, teşkilat odaları ile güzel bir ilçe merkezini hazır hale getirdik Elhamdulüllah. Bu kısa süre içerisinde 100 lerce üye ile teşkilat yapımızı kuruduk ve buğun büyük bir coşku ile kongremizi icra ediyoruz.

Partimiz ne zulmeden nede zulme uğrayanların olmadığ bir nizamın yer yüzünde yaşaması için ciddi bir çabanın içindeyiz.

İlçemizde gitmedk kapı sıkmadık el bırakmayacağız ve en kısa zamanda Milli görüşü iktidara getirerek; Yeniden Büyük Türkiye öncülüğünde; Hak ve Adalet ile dolu Yeni bir Dünyayı hep beraber kuracağız Allah’ın izniyle.

Bu duygu ve düşünceler ile kongremizin hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah c.c. tan niyaz ediyor katılımlarından dolayı siz değerli protokole hanım efendilere beyefendilere basın mensuplarımıza güvenlik güçlerimize salonumuzun çok kıymetli müdürüne çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi.

Kongrede Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Hüseyin Terzi’de bir konuşma yaparak üretim olmadan bir şey olmaz dedi

İşte Ayasofya’yı ibadete açarak başlayacaklarını söyleyen il Başkanı Terzi her seçim kendilerine sırtlarını dayayacak bir konu buluyorlar.

Bu seçimde dayanakları beka olmuş. Sanki ülkenin ilk kez beka sorunu bu aylarda oldu. Sen büyük devletsen hele hele böylesine jeopolitik bir konumuz varsa zaten beka sorununuz hep olacak. Sizin göreviniz bu beka sorununa karşı gerekli önlemleri almaktır dedi.

İl başkanı Hüseyin Terzi bütün siyasilere ders niteliğinde olacak önemli konulara temas etti. Konuşmanın tamamını dinlemek isteyenler haberin videosunu izlesinler.

Tek listeyle gidilen kongre sonucunda tüm delegelerin oylarını alan Yeniden Refah Parti Zeytinburnu Kurucu ilçe Başkanı Onur Dolar yeniden ilçe Başkanlığı görevine getirildi.

Kendisine güvenen ve yeniden ilçe başkanlığı görevine layık gören delegelere kongre sonuncunda ilçe Başkanı Onur Dolar teşekkür etti.

İşte Yeniden Refah Partisi Zeytinburnu ilçe Yönetim Kurulu üyeleri :

Başkan Onur Dolar, Yönetim Kurulu Üyeleri: Atınç Marangoz, Barış Şenol, Birol Yurtseven, Efraim Altuğ, Fatih Cansız, Fatih Serbest, Hasan Toraman, İrfan Dumrul, İsmail Çelebi, Mehmet Demirel, Mesut Geldi, Metin Karagöz, Sabahattin Aksoy, Sadettin Başaran, Yaşar Çalık, Abdullah Çağrı, Ahmet Yıldız, Kemal Avşar, Murat Zengin, Onur Çalışkan, Tacettin Geldi, Halil Çelebi, Murat Çelik, Tufan Şenol, Mehmet Emin Kaya, Arslan Yasindaş, Metin Çamur, Özkan Özyer, Recep Hacı İsmailoğlu, Mehmet Dolar,

İl Delegeleri:

Aişe Aksoy, Atınç Marangoz, Barış Şenol, Fatih Cansız, Ferhat Tunç, İrfan Dumrul, Mehmet Türk, Mustafa Dönmez, Onur Dolar, Sadettin Başaran, Yaşar Çalık, İsmail Çelebi, Efraim Altuğ, Hasan Toraman, Metin Karagöz, Mehmet Emin Kaya, Tacettin Geldi.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34