banner32

Cumhuriyet Bayramı Zeytinburnu’nda Coşkuyla Kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 90. yılını Zeytinburnu Merkezefendi Stadında büyük bir törenle kutladı.

Cumhuriyet Bayramı Zeytinburnu’nda Coşkuyla Kutlandı.
 Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 90. yılı, Zeytinburnu Belediyesinde tebrik kabulü ile başladı. Kaymakam Ufuk Seçilmiş ilk gelen kişi oldu.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Elif Günay

Stadyumun en gözdesi 75. Orta Okulu ve Bando Ekibi

Zeytinburnu Merkezefendi Stadyumundaki Bayramlaşmaya halkın katılımı çok fazlaydı. Kaymakam, Garnizon Komutanlığı Temsilcileri ve Belediye Başkanı tüm stadı dolaşarak herkesle selamlaştılar.

Zeytinburnu Kaymakamı Ufuk Seçilmiş 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konuşmasını 90. kuruluş yıllını kutladığımız Cumhuriyetin önemini belirten konuşmasını yaptı. Kaymakamın konuşmasının ardından Zeytinburnu Anadolu Lisesi öğrencisi Ömer Faruk Atak, “ Cumhuriyet Marşı” adlı şiirini, Gazipaşa İlkokulu Öğrencisi Kayra Bulut “ Cumhuriyet “ şiirini okudu. 75. Yıl Ortaokulu Öğrencileri gösterilerini yaptı. Ayhan Şahenk Ortaokulunun Bando ekibi izleyenleri bando gösterileriyle etkiledi.

Başarı Kazanan Öğrenciler Ödül Aldı

Gazipaşa İlkokulunun minik öğrencileri yaptıkları “Efe ve Yörük Kızları “ folkloru ile katılanları eğlendirdi. Gösteriler ardından Cumhuriyet Bayramı ile ilgili yarışmalarda ilk üçe giren öğrencilere ödülleri verildi. Birinci olan Zeytinburnu İmam Hatip Anadolu Lisesi öğrencisi Fatma Zehra İslam, Şemsettin Sami Ortaokulu öğrencisi M. Eren Engin ve Bozkurt İlköğretim Okulu öğrencisi Bilal Sina Durmaza ödüllerini Zeytinburnu Kaymakamı Ufuk Seçilmiş verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34