banner32

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Merkezefendi Şehir Kütüphanesi’ni Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 saat açık olan çay, çorba ve kahvenin ücretsiz olduğu Merkezefendi Şehir Kütüphanesi’ni ziyaret etti. Erdoğan, burada ders çalışan gençlerle sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Merkezefendi Şehir Kütüphanesi’ni Ziyaret Etti
 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 saat açık olan Zeytinburnu Merkezefendi Şehir Kütüphanesi'ni ziyaret etti. 

Çay, çorba ve kahvenin ücretsiz olduğu kütüphanede gençlerle sohbet eden Erdoğan’a ziyareti sırasında Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, AK Parti İstanbul Milletvekili ve 27’nci Dönem AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Aziz Babuşcu, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın eşlik etti.

Kütüphanede gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Erdoğan, öğrencilerle bol bol selfie çektirdi.


ERDOĞAN’DAN ŞEHİR KÜTÜPHANESİ’NE TAM NOT

24 saat açık olan çay, çorba, kahve, internet, fotokopi ve tarayıcının ücretsiz olduğu Zeytinburnu Merkezefendi Şehir Kütüphanesi’nin Türkiye’de örnek bir kütüphane olduğunu kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz, neslimizi kitaba yöneltmenin gayretindeyiz. Bu sebeple de gençliğimizin okuma alışkanlığını artırmak için şehir kütüphanelerini, şehir kıraathanelerini artırma noktasında ilk adımı attık. Şimdi projelerimiz hazırlanıyor. Fakat Zeytinburnu Belediyesinin projesi gerçekten çok güzel bir proje olmuş. Kütüphaneyi çok beğendim. Gençlerimize hayırlı olsun diyorum. İnşallah bu tarz kütüphaneleri ülkemizde daha da yaygınlaştıracağız.” diye konuştu.

Ziyaretinin ardından kütüphaneden ayrılan Erdoğan, dışarıda kendisini bekleyen vatandaşlarla sohbet etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34