banner32

Çocukların Dişleri Artık Belediyeye Emanet

Zeytinburnu Belediyesi, ücretsiz diş tedavisi hizmetiyle çocukların yüzünü güldürüyor.

Çocukların Dişleri Artık Belediyeye Emanet
Zeytinburnu Belediyesi AKDEM Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, çocuklara yönelik gerçekleştirdiği ücretsiz diş tedavisi hizmetiyle binlerce çocuğun sağlıklı bir gülümseyişe kavuşmasını sağlıyor. Modern ve son teknolojiyle donatılmış üç kliniğe sahip Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nden, ilçede ikamet eden 5 ve 15 yaş aralığındaki tüm çocuklar ücretsiz yararlanabiliyor. Merkeze tedavi için gelen aileler de çocuklar da hizmetten memnun.

GÜNDE 38 ÇOCUK TEDAVİ EDİLİYOR

Günde 38 çocuğa hizmet veren kliniklerde diş çekimi, kanal tedavisi, dolgu ve diş taşı temizliği tedavisi yapılıyor. Çocuklara ücretsiz hizmet vermenin kendileri için büyük bir moral kaynağı olduğunu belirten Diş Hekimi Asistanı Gülcan Çöpoğlu, “Zeytinburnu'nda oturmak koşuluyla 5 ile 15 yaş aralığındaki tüm çocukların diş tedavilerini gerçekleştiriyoruz. Kanal tedavisi, diş çekimi, dolgu ve ortodontik tedavi gibi işlemleri burada ücretiz yapıyoruz. 6 yaş grubu da dahil 3 tane kliniğimiz var, günde 38 hastaya tedavi uyguluyoruz. Hastalarımız tedavi için internetten randevu alarak geliyor. Çocuklar ilk geldiklerinde korksalar da işlemlerin ağrısız devam etmesi üzerine ilerleyen dakikalarda yüzleri gülüyor. Amacımız tüm çocukları sağlıklı bir gülümseyişe kavuşturmak.” ifadelerini kullandı.

AİLELER DE ÇOCUKLAR DA MEMNUN

Kızının tedavi sonra diş ağrılarının azaldığını kaydeden anne Sibel Urgu, “Kızımın ağız ve diş tedavisi için AKDEM’e geliyoruz. Dişlerinde çürük var bu yüzden kanal tedavisi yapılması uygun görüldü. Hizmetten çok memnunuz. Tedavi sonrası inşallah kızımın diş ağrıları sona erecek.” dedi.
Zeytinburnu Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi'nde (AKDEM) hizmet veren kliniklerden randevu almak isteyen vatandaşların, www.akdem.org.tr sitesini ziyaret etmeleri yeterli olacaktır.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34