banner32

Çocuklar Eğlenerek Peygamber Efendimiz'in Hayatını Öğrendi

Zeytinburnu Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Hoş geldin Bahar Çocuk Şenliği’ne katılan minikler, jonglör, Hacivat ve Karagöz, illüzyon ve kukla gösterilerinin yer aldığı etkinlikte eğlenerek Peygamber Efendimiz’in hayatını öğrendi.

Çocuklar Eğlenerek Peygamber Efendimiz'in Hayatını Öğrendi
Zeytinburnu Belediyesi tarafından Hoş Geldin Bahar Çocuk Şenliği isimli programa katılan çocuklar, Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki programda baharı coşkuyla karşıladı. Minikler, program boyunca kendileri için hazırlanan oyunları ve tiyatral gösterileri izledikten sonra sorulan soruları doğru yanıtlayarak çeşitli hediyeler kazandı. Bahar programında Peygamber Efendimiz’in hayatı ile ilgili çizgi film gösterisini de izleyen minikler, ilerleyen dakikalarda hep bir ağızdan ilahiler söyledi.
Jonglör, Hacivat ve Karagöz, illüzyon ve kukla gösterileri ile devam eden programa katılan Mustafa Sızı, eğlendiğini ifade ederek, “Burada çok güzel vakit geçirdim, aynı zamanda Peygamberimizin hayatını öğrendim.”dedi.

15 Nisan Cuma gününe kadar devam edecek olan Çocuk Şenliği, her gün saat 09.00-14.00 saatleri arasında Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde yüzlerce çocuğu ağırlayacak.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34