banner32

Çiğdem İnşaat Emlak Kentsel dönüşüm’e talip

Zeytinburnu, Fatih, Bakırköy ilçeleri başta olmak üzere İstanbul’un genelinde on binlerce yerin kiralanması, satılması ve birçok inşaatın yapılmasına öncülük eden Çiğdem İnşaat Emlak ve Gayrimenkul kaliteli ve nitelikli projeler üretmeye devam ediyor.

Çiğdem İnşaat Emlak Kentsel dönüşüm’e talip
Ertunç artık daha büyük projelere talibiz;

Çiğdem İnşaat Emlak ve Gayrimenkul yönetim kurulu başkanı Hakkı Ertunç İnşaat & Emlak Dünyası.com’ dan Merve Saraç’ayaptığı açıklamada şunları söyledi ”Çiğdem İnşaat Emlak olarak  güzel ve kaliteli projeler üretmeye devam ediyoruz. İBB ve ilçe belediyelerinin kentsel dönüşüm kapsamında  en az 1.000 M.2 yer toplayan müteahhitlere yasa gereği % 30 fazla inşaat hakkı vermesi ile  bu ve üstündeki arsalarda daha da nitelikli projeler geliştirmek için çalıştıklarını ifade etti”.

İnşaat Emlak Dünyası Haber Merkezi              

Kardeş dayanışması Çiğdem Emlak’ı büyüttü

Çiğdem Emlak’ın ilk işe başladığı yer olan Nuripaşa merkez ofisinden işleri yürüten şirketin yönetim kurulu başkanı Hakkı Ertunç ‘’Bize başarıyı getiren en önemli konu kardeşler olarak birlik ve beraberlik içinde çalışmamızdır’’ şeklinde konuştu.

Fatih ve Laleli Şubesi’nin yetkilisi Cemil Ertunç yarımadada etkiliyiz …

Cemil Ertunç Roma, Bizans ve Osmanlı olmak üzere üç Medeniyete başkentlik yapmış Sur içi bölgesinde inşaat-Emlak ve Gayrimenkul konusunda faaliyet göstermenin kendilerine ayrı bir mutluluk verdiğini ifade etti.

Çiğdem Emlak Telsiz Mahalle şube yetkilisi Abdullah Ertunç büyümeye devam ediyoruz…

Abdullah Ertunç İnşaat Emlak Dünyası .com’a “Çiğdem Emlak –İnşaat ve Gayrimenkul  olarak bizi büyüten en önemli neden müşterilerimize doğru bilgi vererek yapacakları yatırımlarda kendilerine ışık tutmamız geliyor” dedi.

Ertunç konuşmasını şöyle sürdürdü benim bulunduğum şubemiz Zeytinburnu’nda arsaların en değerli olduğu mahalledir. Yıllar önce kumaş piyasası için Sultanhamam neyi ifade ediyorsa bugünde aynı anlamı  Telsiz mahallesi ifade ediyor dersem yanlış olmaz.

Çiğdem Emlak Sümer Mahalle şube yetkilisi Hacı Ertunç kentsel dönüşümün içindeki tek emlak bürosuyuz…

Hacı Ertunç haber portalımıza şu açıklamayı yaptı ”1999 depreminden sonra Zeytinburnu’nun deprem odaklı pilot bölge ilan edilmesi ile İstanbul’da ilk temeli atılan kentsel dönüşüm konutları olan Sahil Park evlerinin altındaki işyerinde hizmet eden tek emlak  ofisi olduklarını ifade ederek bu konuda birçok vatandaşa aydınlatıcı bilgi verdiklerini söyledi.

Ertunç Çırpıcı Çayırında önemli bir kısmı yapılan 1 milyon m2 lik park bu bölgenin çehresini değiştirecek  Sümer Mahalle ofislerinin halkı aydınlatan bir yer olduğunu sözlerine ekleyerek bu konuda daha çok şeyler söylemek mümkün ancak şimdilik bu kadar ile yetineyim dedi.

Bilal Ertunç Bakırköy Çiğdem Emlak Ofisi çok yakında görkemli bir açılış ile hizmete girecek dedi

Bilal Ertunç İstanbul’u en büyük adalet saraylarından birisi olan Bakırköy’ün yanı başında kısa bir süre sonra açılışını yapacakları Emlak-İnşaat ve Gayrimenkul  ofisleri ile bu güne kadar yaptıkları başarılı çalışmalarını katlayarak yollarına davam edeceklerini söyledi. Ertunç Gazetelerimizde açılışlarını duyuracaklarını söyleyip tüm dostlarımızı açılışımıza bekliyoruz dedi.

İrtibat İçin :

Çiğdem İnşaat Emlak ve Gayrimekul Ltd.Şti.
Merkez Ofis: Nuripaşa Mahallesi Sokak NO: 62/ A
Tel : 0212-664 77 95  GSM.Hakkı Ertunç :0535 - 416 25 70 
E-mail: [email protected]   Zeytinburnu / İSTANBUL

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34