banner32

CHP'nin sloganını boşa çıkaran PKK skandalı!

Seçim çalışması kapsamında bir yöre derneğini ziyaret eden CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan, AK Parti adaylarını eleştirirken büyük bir skandala imza attı: "9 Güneydoğulu arkadaşımız var. Sanki Belediye Meclisi'ne PKK giriyormuş hissi uyanıyor."

CHP'nin sloganını boşa çıkaran PKK skandalı!
 Yerel Seçimlere "Türkiye'nin Birleştirici Gücü"sloganıyla hazırlanan CHP'den akıllara zarar bir ayrımcılık hikâyesi... Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan, Belediye Başkan Adayı Mustafa Fazlıoğlu, Meclis Üyesi Adayı Adil Emecan ve bazı partililer, ilçede bulunan Giresun Çakraklılar Derneği'ni ziyaret etti.

Burada konuşan İlçe Başkanı Doğan, kendi adaylarını ve Meclis üyelerini överken, bir yandan da inanılmaz gaflara imza attı.

Doğan, AK Parti'nin adaylarını eleştirirken tüm Güneydoğu'yu PKK'lı yaptı.

İşte CHP İlçe Başkanı'nın o konuşması:

4 MARDİNLİ, 2 DİYARBAKIRLI

Değerli arkadaşlarım listemizi yaptık. Ülkenin bütünlüğü, birliği içinde ortak bir liste yaptık. Ülkenin en doğusundan arkadaşımız da listede var, en batısındaki arkadaşımız da. Karşımızdaki siyasi partiyi eleştirmek için söylemiyorum ama elinizi vicdanınıza koyarak bir listelere bakın. AK Parti'nin listesi mi BDP'nin listesi mi ona göre karar verin. AK Parti'nin listesinde tam seçilir bir yerde 9 tane Güneydoğulu arkadaşımız yer alıyor. 4 tane Mardinli, 2 tane de Diyarbakırlı. Bir listenin bütünlüğüne bakıyoruz sanki Zeytinburnu Belediye Meclisi'ne PKK giriyormuş hissi uyanıyor.
Şimdi durup düşünüyoruz... Acaba bölücü örgüt, AK Parti'yi taşeron olarak kullanarak Zeytinburnu Meclisi'ne girmeyi mi kararlaştırdı? AK Parti ve Murat Aydın niye buna payanda oldu? Bunu sorgulamak zorundayız. Bizim Meclis kadromuza bakınız bir de AK Parti'nin Meclis kadrosuna bakınız. Ülkenin birliğine, bütünlüğüne bakınız. Ülkede yaşadığımız teröre bakınız. Ülkede bayrağa karşı dine karşı özgürlüğe karşı verilen mücadeleye bakın. Şehitlerimize bakınız. Ondan sonra karar veriniz.

SUÇ DUYURUSU YAPACAKLAR

Konuşmalar üzerine harekete geçen AK Parti teşkilatı ve Güneydoğu dernekleri, CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan hakkında suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor.

Kaynak: AKŞAM

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34