banner32

CHP’li gençlerden gazetemize ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Zeytinburnu Gençlik Kolları üyesi Özgür Ölçer, Fatih Kuru ve İlkay Demir Gazetemizin kurucusu ve imtiyaz sahibi Gazeteci Yazar Hüseyin Çetiner’i ziyaret ederek güncel siyasi konular hakkında sohbet ettiler.

CHP’li gençlerden gazetemize ziyaret
 Özgür Ölçer İstanbul Times Yayın Grubu her kesime eşit mesafede yayın yapıyor dedi

CHP’li heyetin içinde yer alan Özgür Ölçer İstanbul Times’ı 10 yıldır takip ettiğini her siyasi partiye eşit mesafede yayın yaptığını gerektiği yerde herkesi korkusuzca eleştirdiğine tanıklık ettiğini ifade ederek Çetiner’i ve ekibin kutladı. Fatih Kuru ve İlkay Demir’de biz şu an burada isek İstanbul Times’ın sadece belli bir kesime yönelik yayın yapmadığı için buradayız.  Bu dönemde gazetecilik yapmak hiç de kolay değil ama İstanbul Times Yayın Grubu gerek sokak röportajlarında gerekse de gazete ve haber portlarında güzel işlere imza attığını görmek bizi mutlu ediyor dediler.

Hüseyin Çetiner’de ziyaret nedeni ile şunlar söyledi:

CHP’li genç kardeşlerimizin ziyareti bizi mutlu etti. İnşallah 11 yıldır gazetemize uğrayıp bir çayımızı içemeyen İlçe başkanı sayın Metin Doğan’ı da en yakın zamanda gazetemizde ağırlamak isteriz. Siyasilerin hele hele muhalefetin yerel medya ile çok sık görüşmesi gerektiğine inanan birisiyim. Biz ülkemiz için çalışan ve üreten herkese kapımızı sonuna kadar açan bir yayın kurumuyuz. Bunu 11 yıldır başarılı bir şekilde yapıyoruz. Zeytinburnu ilçemizde daha  seviyeli bir siyaset için hep beraber çalışmalıyız diyen Çetiner CHP’li gençlere teşekkür etti.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34