banner32

CHP'den son yılların en görkemli Fener alayı yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Zeytinburnu ilçe örgütü 29 Ekim Cumhuriyet bayramının 95.yılında son yılların en kalabalık Fener alayını düzenledi. Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanında toplanan kalabalığa seslenen CHP Zeytinburnu ilçe başkanı Metin Doğan konuşmasında Ak Parti ve hükümeti eleştirdi. Doğan'ın konuşmasından önce istiklal marşı konuşmadan sonra da Andımız okundu.

CHP'den son yılların en görkemli Fener alayı yapıldı
 CHP ilçe başkanı Metin Doğan Kalabalıktan dolayı çok mutlu oldu 

Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanında toplanan halka konuşan CHP Zeytinburnu ilçe başkanı Metin Doğan şunları söyledi "AKP ne yaparsa yapsın bu halkın yüreğinde Atatürk ve Cumhuriyet aşkını yok edemez. Değerli arkadaşlar AKP zihniyeti Atamızın büstünü meydandan alıp kaymakamlık binasının önünde ki otoparka layık gördü. 31 Mart 2019  da belediyeyi kazandığımız zaman Atamızın büstünü şu an yaptıkları kulis binasının  yanındaki eski yerine taşıyacağız ki halkımız her daim atasını görsün. 

ugün burada toplanarak atamızın 95 yıl önce kurduğu  ve bize emanet ettiği cumhuriyetimizin sahipsiz olmadığını dosta düşmana kanıtlamak adına binlerce Yurttaşımızın fener alayımıza katılması bizi fazlası ile memnun etmiştir. Hep beraber bu ruh ve dinamizim ile 31 Mart 2019 seçimlerine kilitlenirsek belediye yönetimini CHP 'li bir arkadaşımız yapacatır" dedi. 

Fener alayına adı CHP Zeytinburnu Belediye Başkan adaylığı için geçen 3.Dönem Zeytinburnu Belediye Başkanı Dr.Adil Emecan, Adı bu dönem Meclis üyesi listesinde yer  alacağı ifade edilen eski ensaf odası başkanı Tacettin Akdağ ,eski ilçe başkanı Metin Gazioğlu, meclis üyesi ve Gurup başkan vekili Hasan Hüseyin Üsküdar, Düzgün Kaya,Diş hekimi ve meclis üyesi Osman Genç,Av.Asım Güven başta olmak üzere CHP'nin önde gelen bir çok ismi de fener alayına katıldı.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34