banner32

CHP ‘den Zeytinburnululara Sokak İftarı

CHP Zeytinburnu ilçe Örgütü’nün Zeytinburnu Gökalp mahallesi 42/4 .sokakta düzenlemiş olduğu sokak iftarına partililer ve mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

CHP ‘den Zeytinburnululara Sokak İftarı
CHP'nin mütevazi sokak iftarında samimiyet vardı 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) nin her yıl düzenli olarak yaptığı sokak iftarı bu sene geçen yıla göre daha mütevazi bir şekilde yapıldı. 

İstanbul Times Haber Merkezi / Gökhan Karakurt 

Geçen yıl Nuripaşa mahallesinde yapılan sokak iftarına genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve çok sayıda partili katılmış iken bu sene ilçe örgütü kendi içinde daha mütevazi bir iftarı mahalle halkı ile birlikte yaptı.

Metin Doğan iktidara ve şatafatlı iftarlara yüklendi 

Gökalp Mahallesi 42/4 sokakta yapılan iftar da konuşan CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin  Doğan "yüce yaratıcı herkesi dünyaya eşit gönderiyor fakat insanlar kendi çıkarları için bu eşitliği görmezden geliyor ve yöneticiler adaletli davranmıyor’’ dedi.

Başkan Doğan lüks otellerde iftar açmak yerine halkla iç içe sokaklarda iftar açmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Konuşmasında Ak Parti iktidarına yüklenen ilçe başkanı dinimiz israfa karşı olduğu için ibadet amacı ile tutulan orucu bu israf ile lekelememek gerek dedi.

CHP'nin sokak iftarında ilçe başkanı Metin Doğan Belediye meclis üyeleri İsmail Terzi ve Hasan Hüseyin Üsküdar'da İstanbul Times Tv mikrofonlarına sokak iftarları ile alakalı görüş bildirdiler.
 
Başkan Doğan’ın sokak iftarı programına katılan davetlilere teşekkür etmesi ve yapılan yemek duasının ardında program sona erdi. 

CHP'nin sokak iftar görüntüleri ve vantandalşarın  konuşmalarını izlemek için www.istanbultimes.tv.yi izleyebilirsiniz. (iletişim için:0212-415 82 05 )


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34