banner32

CHP' Bayramlaşmasında Bir Çok Konu Tartışıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Zeytinburnu ilçe örgütü Kurban bayramının 2.Günü ilçe merkezinde bayramlaşma töreni yaptı.

CHP' Bayramlaşmasında Bir Çok Konu Tartışıldı
 İlçe Başkan vekili Barbaras Doğruel 15 Temmuz başarılı olsaydı belki hiçbirimiz burada olmayacaktık dedi

Baramlaşma için kısa bir konuşma yapan CHP Zeytinburnu ilçe başkan vekili Barbaros Doğruel "Şunları söyledi "yapım gereği siyasi olarak bir baramlaşma nedeni ile konuşma yapacak değlim.Ancak 15 Temmuz 2016'de darbeye teşebbüs eden FETÖ terör örgütü başarılı olsaydı en çok darbelerden çeken parti olarak şu an muhtemelen hiçbirimiz burada olamayacaktık. Şehitlerimize                               rahmet,gazilerimize de Allah'tan acil şifalar dilerim" dedi.                   

İlçe başkan vekili Barbaros Doğruel'in başkanlığında yapılan bayramlaşma törenine ilçe başkan yardımcısı Derya Akkkılıç, Meclis üyesi Sadettin Ulubay, Selamettin Yeniyol,Cengiz Pektaş,İlkay Biber Osman Genç,Mimar Mustafa Fazlıoğlu ve çok sayıda ilçe yönetcisinin yanı sıra parti üyelerinin katılımı ile yapılan bayramlaşmada bir çok partili söz aldı.

15 Temmuz 2016 Darbe teşebbüsünde "AKP" nin  de suçu çok büyük iddiası tartışıldı

Bazı partillerin FETÖ terör örgütü AKP döneminde daha çok palazlandı ama AKP kendi dışında herkese dokundu acaba ne zaman kendisine de dokunacak sorusunu sordular.

Bazı Partillerinde "Biz hiç bir kimsenin haksız yere öldürülmasini kabul edemeyiz.Ancak şehit olanlara baktığımız zaman daha çok garip gureba,esnaf ölçeğinde vatandaşalarımızın hayatını kaybettiği de manidar olduğunu vurguladılar".

 
Bayramlaşma tatlı ve meşrubat ikramı ile sorn buldu.        
                     


Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34