banner32

Çatalzeytinliler, engellileri için boğaz turu düzenledi!..

Çatalzeytinlilerin 3.Boğaz Turu Şenliğinde,sanatçı ,İsmail Anako Çakır ile coşkulu geçen günün geliri Çatalzeytin Otizm ve Engelliler Derneği’ne bağışlandı!...

Çatalzeytinliler, engellileri için  boğaz turu düzenledi!..
Çatalzeytinlilerin geleneksel olarak düzenledikleri 3.Boğaz Turun bu yılki geliri Çatalzeytin -Otizm ve Engelliler Derneğine bağışlandı.
 Engelliler için yapılacak boğaz turu davetini  gönüllü olarak kabul eden İsmail Anako Çakır ile,gün boyu engelliler, engelli yakınları ve konuklar coşkulu saatler geçirdiler.
Kahvaltılı boğaz turuna , Çatalzeytin -Otizm ve Engelliler Derneği Başkanı Fatma CİNCİOĞLU,  İstanbul Özürlüler Spor Kulübü  (İSÖS) Başkan Vekili,(TSD) Türkiye Sakatlar Derneği (TSD ) İstanbul Şubesi Yönetim Kurlu Üyesi ve Engelsiz Gazete  köşe yazarı Ali GÜNDÜZ ,Ataşehir Sosyal Politikalar Birimi Engelliler  Koordinasyon Merkezi Gökçe YAVUZ ve Ayşe ALKAN  Önderliğinde,Özel Anneler ve  Çocuklardan oluşan 5o kişilik grup,Çatalzeytin Ak Parti İlçe Başkanı Sinan KARADAĞ,Çatalzeytin Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden Aykut KARAHAN, Çatalzeytin Mektubu Gazetesi’nden Türkay ÖZTÜRK,İstanbul’daki Çatalzeytinliler, Sarıyer Boğaziçi Güzelleştirme Derneği’nden Fatma ACAR,Osmar Kristal Yönetim Kurulu Başkanı Osman DUMAN, Menejer Serdar KURTULUŞ ve çok sayıda davetli katıldı.
Organizasyonu gerçekleştiren Üstün Özdemir’in  konuklarıyla bizzat ilgilendiği ve sunuculuğunu yaptığı Çatalzeytinliler 3.Boğaz Turu şenliği,Eminönü’nden başlayıp,Üsküdar’daki davetlilerinde katılımı ile gün boyu sürdü.
Önce kahvaltı ,ardından da sanatçı İsmail Anako ÇAKIR’ın,birbiri ardına  söylediği eserlerle coşan davetliler hoşça vakit geçirdiler.
 Organizasyona destek verenlere plaket ve forma hediye edildi.30’u engelli180 kişinin katıldığı ,Çatalzeytinlilerin 3.Boğaz Turu Şenliğindeki organizasyondan elde edilen gelir,Çatalzeytin Otizm ve Engelliler Derneği’ne bağışlandı.
Çatalzeytin Otizm Derneği Başkanı Fatma CİNCİOLU,konuşmasında ,organizasyonu kendi dernekleri için gerçekleştiren  Çatalzeytinli hemşerilerine teşekkür etti.
Ataşehir  AKM Başkanı Gökçe YAVUZ engelli arkadaşları için, çok verimli bir etkinlik olduğunu ,emeği geçenlere teşekkür etti.
İstanbul Özürlüler Spor Kulübü  (İSÖS) Başkan Vekili,(TSD) Türkiye Sakatlar Derneği (TSD ) İstanbul Şubesi Yönetim Kurlu Üyesi ve Engelsiz Gazete “ köşe yazarı Ali GÜNDÜZ’de, yalnız engelliler haftalarında değil,her zaman onların yanında olalım,onlara sevgimizi verelim yeter dedi ve ardından  “Sevgi ve Dostluk şiirini okudu.
Üstün ÖZDEMİR ,günün sonunda, boğaz  turu şenlinin  hazırlanmasında desteklerinden  dolayı ,As Yıldız Dekorasyon ( Erol YILDIZ),Volkan Güzel  AYDIN, Alkan Mermer ( Sezai ALKAN) Muhlis ACAR, ve tüm katılımcılara teşekkür etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34