banner32

Çanakkale şehitlerine mevlit okutuldu

Zeytinburnu Belediye Başkanlığı ve Zeytinburnu Müftülüğü'nün birlikte organize ettiği 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 98.yıl dönümünde 253 bin şehidimizin ruhuna Seyitnizam camisinde mevlid-i şerif okuttu...

Çanakkale şehitlerine mevlit okutuldu
Hoca efendilerin okuduğu Kur'an-ı Kerim ve mevlidi şeriflerden sonra Zeytinburnu ilçe Müftüsü Yusuf İzettin Konuk Vatan,millet ve din uğruna yapılan cihadın önemini anlattı.

İstanbul Times Haber Merkezi

Müftü Konuk konuşmasında ecdadımız o zamanın en güçlü devletleri olan İngiltere ve Fransa başta olmak üzere yedi düvele kıt imkanları ile kafa tutmayı ve onları hem Çanakkale Deniz savaşında hem de kara savaşlarında yenilgiye uğratmıştır dedi.

Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın'da bir konuşma yaparak Çanakkale de şehit olan 253 bin vatan evladımız başta olmak üzere dini ve bayrağı için şehadet şerbetini için tüm şehitlerimizin ruhuna hediye ettiğimiz Kur'an-ı Kerim tileveti ve melid-i şerfleri rabbim dergah-ı uluhiyetinde kabul etsin dedi.

Kimler Mevlid-i şerife katıldı ?

Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın ,Ak Parti ilçe başkanı Bahattin Ünver,yardımcısı Metin Develi,yönetim kurulu üyesi Ali Kulil,
Gökalp Mahalle muhtarı Celal Ertuğrul,Seyitnizam mahalle muhtarı
Ömer Algül,meclis üyesi Kadir Erbasan,Belediye başkan yardımcıları  
M.Zafer Alsaç,Gökhan Kasap,Av.Ömer Arısoy,İlyaz Saka,Zabıta müdürü Feruz Kutsal,Özel kalem müdürü Bünyamin Korkmaz,İş adamı Abdülhakim Kaya başta olmak üzere çok sayıda cami cemaati hep birlikte zor şartlar altında savaşan dedeleri için dua ettiler.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34