banner32

Çanakkale Geçildi

Toplum olarak kahramanlığı seviyoruz. Ama günümüzün en kabadayı kahramanlığı içi boş sözlerle değil medya ve ekonomi ile yapılmadığını kim inkar edebilir ? Çanakkale harbinin 98.yılındayız.Az çok okul okuyan herkes bu harbin imkan bakımından Osmanlı tarafının çok zayıf olduğunu bilir.

Ancak iman bakımından ÇANAKKALE düşerse İstanbul yerinde kalmaz diyen dedelerimiz kazma,kürekle savaşmak dahil canlarını dişlerine takarak 5 çayını İstanbul boğazında içeriz diyen İngilizlere siz ancak ZIKKIM içersiniz dercesine bir mücadele ile KEFERE’yi yurda sokmamayı başardı.

Medya ve Ekonomik güç ile Çanakkale geçildi …

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ DİYENLERE SESLENİYORUM: ÇANAKKALE ÇOKTANNN GEÇİLDİ AMA DÜŞMAN kılık değiştirdiği için biz bunun farkında değiliz...

Bunu nereden mi uyduruyorum işte gerekçelerim;

1918 Çanakkale harbinde İngiliz devlet adamlarının kendinden emin o küstah tavırları içinde 5 Çayını İstanbul boğazında içeceğiz dedikleri zaman  o ana tanıklık etmek için bir muhabir vardı yanlarında. İşte o Muhabirin torunu olan MURDOCK TGRT’ yi 98 milyon Amerikan dolarına satın alarak ismini de FOX koydu . FOX’un Türkçe karşılığı da TİLKİ  demektir. İşte bu TİLKİ TV. nin dedesi Çanakkale harbinde geldiği gibi gitti ama torunları TÜRKİYE’ yi televizyonları ile işgal ettiler.

Aşikar düşmanlık ile giremedikleri yere para ve medyaları ile girdiler

Dikkat edin FOX TV.sahiplerinin dedesi  Çanakkale harbine İngilizlerin Boğaz da çay içerken ki görüntülerini çekmek üzere yola çıkmıştı. Ancak ölümleri pahasına buna müsaade etmeyen dedelerimizin aksine biz para ile her şeyi satarak o muhabirin torunlarını 98 milyon dolar için getirip evlerimizin içine soktuk.

Seyit Çavuş düşmanın taaruzlarında aşırı bombardıman altında toprağa gömüldüğü yerden çıkıp kefere İngiliz’ in en ihtişamlı gemisini vurarak savaşın kaderini değiştirdi

İngiliz keferesi SEYİT çavuş gibi vatan evlatlarımızın İMANLARINI hesaba katmadıkları için perişan olup geri döndüler. Ama O zaman genç bir muhabir Olan FOX TV.nin dedesi MURDOCK Çanakkale’ yi o zaman aşamamıştı lakin 90 yıl sonra 98 milyon ABD. doları vererek bırakın Çanakkale’ yi en ücra köyümüze kadar girmedi mi ?

Biz halen içi boş olan ÇANAKKALE GEÇİLMEZ diyelim ama adamlar çoktan geçti de biz farkında değiliz... Camiye eski halısını bağışlayarak iyi Müslüman olduğunu düşünen hacı amcam düşüne dursunYAHUDİ medya ve finansı ile dünyayı ele geçirdi.

Okuyan gezen ve araştıran birisi alarak dünya milletlerinin umursamazlığı sayesinde YAHUDİLER’in  arz-ı mevud'  a yani Tevrat't ta VAAD edilen topraklara ulaşmak için her gün hedeflerine biraz daha yaklaştıklarını görüyorum.

Bakın gençlere benim takımım şu,senin takımın  bu muhabbeti aldı başını gidiyor  

Çanakkale geçilmez denilerek iş olmuyor.  Adam televizyonu,radyosu ve gazetesi ile yatak odana kadar girmişse sen istediğin kadar Çanakkale geçilmez de bir anlam ifade etmez.

Yaşadığımız tehlikeyi bizim gibi gören dostlarda maddi imkan yok.İmkanı olandan da bilgi yok DÜŞMAN  da bu açıktan yaralanarak hedefine ulaşıyor. Şu an diyelim ki günde 20 bin kişi beni okuyor ve takip ediyorsa  maddi imkanlar biraz artsa bu sayı kat be kat daha da artacaktır. Ancak bir güç birleşip daha güçlü hareket etmemizi istemiyor sanki.

KISACA ÇANAKKALE GEÇİLMEZ DEMEYİNİZ ... ÇÜNKÜ GEÇİLDİ AMA o kadar uyutulmuşuz ki bunun bile farkında değiliz.

İstanbul Times / Hüseyin Çetiner 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34