banner32

Bulvar Diş Hasta Kabulüne Başladı

Genç Diş hekimleri Mehmet Karakurt ve Burhan Mollamusa'nın Zeytinburnu'nun en işlek caddesi olan 58 Bulvar'da açtıkları mekanın açılışı görkemli oldu. Yüzlerce kişiye Etli Pilav, Ayran ve Helva ikram edildi.

Bulvar Diş Hasta Kabulüne Başladı
Genç Diş Hekimleri  Karakurt ve Mollamusa Şunları söyledi

Zeytinburnu ilçesinin en işlek caddesi olan 58 Bulvar’da eski vergi dairesinin altındaki mekanda hizmetlerimize başladık. Polikiliniğimiz bünyesinde Çocuk Diş Tedavileri, Ortodonti (Tel Tedavisi) İmplant Tedavisi, Zirkonyum ve Estetik Tedaviler, Lamine Diş (Yaprak Porselen)  Diş Eti Tedavisi, Diş Beyazlatma hizmetlerimiz mevcuttur. Kliniğimizde diş tedavisi ile alakalı en son teknolojik aletleri hastalarımızın  hizmetine sunduk.

Zeytinburnu halkı başta olmak üzere İstanbul halkına ve yurt dışı hastalarımıza hizmet veriyoruz. Bilindiği üzere son yıllarda sağlık turizmi kapsamında ülkemize gelen çok sayıda diş tedavisi, saç  ekimi ve diğer konularda  tedavi olmak için çok sayıda hasta ülkemize geliyor. Biz de diş sağlığı konusunda hizmet almak isteyen yabancı hastalarımıza da en kaliteli hizmeti en makul fiyata sunacağız diyerek sözlerini tamamladılar.

İşte İletişim bilgileri:

Özel Bulvar Diş Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

Gökalp Mahallesi  58 Bulvar Caddesi NO:49-51 C  Zeytinburnu / İstanbul

(Eski Zeytinburnu Vergi Dairesi Altı Cadde İşyeri )

Telefon: 0212-415 15 77 – GSM. 0554-175 15 77


Kaynak : İstanbul Times  Haber Ajansı (İTHA)

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34