banner32

Bu sokakta trafik çilesi bitmiyor

Kırksekiz sokak ta trafik çişlesi her zaman var

Bu sokakta trafik çilesi bitmiyor
Duyarsız sürücüler trafiği felç ediyor !

Zeytinburnu,Taksim,Emminönü,Beyazıt ,Mecidiyeköy otobüsleri başta olmak üzere Topkapı minbüsleri dahil her gün onbinlerce aracın geçiş yaptığı Zeytinburnu Yenidoğan ve Gökalp mahallerini kapsayan 48.sokakta duyarsız sürcülerden dolayı trafik her gün felç oluyor.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber

Bu haberde kullanılan fotoğraf 03.06.2014 saat 9.00 da eski postane karşısnda bulunan Öz Mevlana Pidenin önünde sağlı sollu park eden araçladan dolayı Özel halk Otobüsü iki tarafa park eden araçlar yüzünden çok sıkıntı bir süreç yaşıyor.  

Yetkiller bir an önce çift şerit araç parkını yasaklasın. Eğer imkanı var ise durakta yolcu alan otobüslerden dolayı beklemek zorunda olan araçların yola durmadan devam edebilmesi adına gereksiz yakıt ve zaman  israfı önlenmiş olacaktır.

İstanbul'un bir  çok ilçesinde olduğu gibi Zeytinburnu'nun da en önemli  sorunu   trafik olduğu yapılan anketlerde ön sırada çıkıyor. Bu trafiği rahatlatmanın yarısı yetkilerin yapacağı çalışmalara bağlı ise de diğer diğer yarısı sürücülerin araçlarını başka araçları düşünmeden park etmiş olmalarından kaynaklanıyor.


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34