banner32

Bozkurt İlkokulu okul yararına kermes yaptı

Okulların yaz tatiline girmesine az bir süre kalmışken Zeytinburnu Bozkurt İlkokulu Okul aile birliği ve okul idaresi okulun bazı zaruri ihtiyaçlarını karşılamak üzere okulun bahçesinde kermes yaptı.

Bozkurt İlkokulu okul yararına kermes yaptı
Okul Müdürü Melda Ağan Velilere teşekkür etti

Bozkurt İlkokulu Müdürü  Melda Ağan’da şunları söyledi “Zeytinburnu ilçesinin en iyi eğitim veren okulu olmak için öğretmen arkadaşlarımız ile beraber elimizden geleni yapıyoruz. Okul Aile birliği başkanımız Gülen Bilik ve yönetimi de bize yardımcı olmak adına var güçleri ile çalışıyorlar.  Bugün da maddi olarak okulumuza azda olsa katkı yapmak adına bir kermes düzenlediler.  Bağışta bulunan velilerimize ,okul aile birliği başkanımıza ve emeği geçen herkesi kutlarım “dedi

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Çağla Pekgüleç 

Okul Aile birliği Başkanı Gülen Bilik Okulumuza sahip  çıkmak zorundayız

Okul Aile birliği başkanı Gülen Bilik şunları söyledi “Devletimiz ve Milli Eğitim Bakanlığımız Okulumuzun öğretmenlerini atayarak elektrik, su ve bir çok giderini karşılıyor.

Ancak temizlik, güvenlik   elemanlarımızın maaşları başta olmak üzere devletin karşılamadığı bir çok harcamamız  daha var.

Bu harcamalarımızı karşılamak için gönüllük esasına göre velilerimizin yaptığı bağışlar bir çok ihtiyacımızı karşılıyor.

Ayrıca okulumuzun ihtiyaçlarında kullanmak üzere okul bahçemizde bir kermes yaptık. Burada elde edilen gelir ile de okulumun diğer bazı ihtiyaçlarını karşılayacağız” dedi.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34