banner32

Bitlis –Muş-Sasonlular yöresel günlerde bir araya geldi

Zeytinburnu Belediyesinin bu sene 12.sini yaptığı Yöresel Günler kapsamında Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezinde yüzlerce Bitlis,Muş ve Sason dernek üyesi bir araya geldi.

Bitlis –Muş-Sasonlular yöresel günlerde bir araya geldi
İlk Konuşma ev sahibi Belediye başkanı Murat Aydın’dan
Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın ev sahibi olarak yaptığı açılış konuşmasında şunları söyledi ” İlk seçildiğim döneme nazaran dördüncü dönemimde % 170 oy artışı ile ilçe halkı beni 4.kez belediye başkanı yaptı. Ne kadar rabbime şükretsem azdır. 1 Kasım 2015 ‘de ülke olarak çok önemli bir seçime gideceğiz. Burada CHP,MHP,HDP,Saadet Partisi veya diğer herhangi  bir partiye oy veren arkadaşımız mutlaka vardır. Ama benim hepinizden ricam istikrar için bu sefer gelin Ak Partiye oy verin dedi.
Dernek başkanı Abdülhamid Aksu taziye nedeni ile İstanbul dışında olduğu için yerine dernek başkan vekili iş adamı Mehmet Nezir İlgörmüş vekalet etti. Dernek başkan vekili  İlgörmüş yaptığı açılış konuşmasında istikrar için Ak Partiye oy verin. Bir şey olursa gelin yakama yapışın dedi. 
Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver ise küsüye gelince şunları söyledi “Belediye başkanımız gayet güzel ve anlamlı bir konuşma yaptı. Dernek başkan vekili Mehmet Nezir İlgörmüş kardeşim de o kadar güzel bir şekilde hemşehrilerini Ak Partiye  sahip çıkmaları konusunda bilgilendirdi.  Bu iki güzel konuşmadan sonra ben çok söz etmeyeceğim.Genel başkan yardımcımız Vedat Demiröz’ü dinlemek için konuşmamı kısa keseceğim diyerek sözü Demiröz’e takdim etti. 

Demiröz ben şu an Ak Parti’de tek Güneydoğulu genel başkan yardımcısının kendisi olduğunu söyledi
Ak Parti Bitlis Milletvekili ve Genel başkan yardımcısı Yeminli Mali Müşavir Vedat Demiröz solunu hınca hıç dolduran  Bitlis,Muş,Sason dernek üyelerine kendisini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti. Demiröz şu an Ak Parti de tek Güneydoğulu genel başkan yardımcısını olduğunu söyledi. Ülkenin genel gidişatı hakkında katılımcılara detaylı bilgiler sunan Demiröz bütün hemşehrilerine Ak Parti’ye verdikleri destek için teşekkür etti.
Kaynak: İstanbul Times Haber Ajans (İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34