banner32

Bilgi Evi Yepyeni Bir Uygulamayı Hayata Geçiriyor...

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri, ilçede bilgi evlerinden yararlanmayan ilkokul ve ortaokul öğrencisi kalmasın düsturuyla yeni bir uygulama başlatıyor.

Bilgi Evi Yepyeni Bir Uygulamayı Hayata Geçiriyor...
Zeytinburnu ilçesinde öğrenim gören yaklaşık 33.000 öğrencinin tamamının bilgi evlerinden faydalanması adına başlatılan çalışma ile öğrenciler bilgi evlerinden artık daha kolay yararlanacaklar.
Sevgili Arkadaşlar;

Çocuklara ve gençlesre verdiği önemi gerçekleştirdiği projelerle her zaman kanıtlayan Belediye Başkanımız Murat Aydın, Bilgi Evleri projesiyle yine bir ilki gerçekleştirmiş ve öncü hizmetlerinden birini daha hayata geçirmiştir. Türkiye’ de ilk defa Zeytinburnu Belediyesi tarafından açılan Bilgi Evleri tam on yıldır eğitici gezilerden seminerlere, atölye çalışmalarından sosyal kulüp faaliyetlerine, bilge nesilden geleneksel kitap okuma yarışmalarına varıncaya kadar birçok alanda hayata geçirdiği eğitsel, kültürel ve sosyal etkinliklere her geçen gün bir yenisini daha ekleyerek çalışmalarına devam ediyor.


Bilgi Evleri geniş ve zengin içeriğe sahip kütüphaneleri, ödev çalışmalarınızı tamamlamanıza yardımcı olmak amacıyla yüksek güvenlikli internete sahip bilgisayar salonları ve tüm sosyal aktiviteleri gerçekleştirebileceğiniz çok amaçlı salonlarıyla tamamen ücretsiz bir şekilde hizmetinizde. Tüm bu hizmetlerden faydalanmanız için sadece üye kaydı yaptırmanız yeterli olurken yeni bir uygulama ile bilgi evlerimizden artık daha kolay bir şekilde yararlanabilirsiniz. Bu uygulamanın adı geçici üye kartı! İlkokul ve Ortaokul öğrencilerine yönelik hazırlanan geçici üye kartlarına size en yakın bilgi evlerinden ulaşabileceğiniz gibi öğrenim gördüğünüz okulunuzdan da isteyebilirsiniz. Geçici üye kartıyla asıl üyeliğinizi gerçekleştirene kadar belirlenen birçok faaliyete katılabilir, bilgi evlerinin sıcak ortamına hiç beklemeden dâhil olabilirsiniz. Daha sonra asıl üye kaydınızı, bir adet kimlik fotokopisi, iki adet fotoğraf ve bilgi evinden temin edeceğiniz üye kayıt formuyla gerçekleştirdiğiniz takdirde bilgi evlerinin bütün olanaklarından yararlanma imkânına sahip olacaksınız.

Başvuru ve ayrıntılar için irtibata geçebileceğiniz Bilgi Evlerimiz:

Seyitnizam : 
0212 558 27 39
Merkezefendi : 
0212 558 27 41
Beştelsiz : 
0212 679 64 27
Sümer : 
0212 665 65 22
Yeşiltepe : 
0212 679 61 36
Yenidoğan-Gökalp : 
0212 558 17 67

Veliefendi : 0212 546 46 22 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34