banner32

Bilge Nesil Geleneksel Kahvaltıda Buluştu

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri, Bilge Nesil Üyeleri ve aileleriyle birlikte 23 Aralık 2013 Cumartesi Günü İstanbul Büyükşehir Belediyesi Topkapı 1453 Sosyal Tesisleri’nde Belediye Başkanı Murat Aydın’ın da katılımıyla kahvaltı organizasyonu gerçekleştirdi.

Bilge Nesil Geleneksel Kahvaltıda Buluştu
800 kişinin bulunduğu geleneksel kahvaltı organizasyonuna Bilgi Evleri’ne sponsorluk yapan 20 esnafta katıldı. Bilge Nesil üyelerinin şiirler okuduğu, türküler söylediği ve piyesler oynadığı programa geçmişten günümüze Bilgi Evleri’nin faaliyetlerini anlatan bir sunum da eşlik etti.

Sonrasında Bilgi Evleri’nden desteğini esirgemeyen Seyitnizam mahallesi esnaflarından İkram Onur, gençlere hayat dersi mahiyetinde bir konuşma yaptı. 400 Bilge Nesil üyenin katıldığı programda ayrıca ilk üyelerimizden öğretmen, psikiyatrist, memur ve diğer mesleklerle hayata atılmış mezun Bilge Nesil üyeleri de programa davet edilmişti.

Kahvaltıya katılan ailelerin Bilgi Evleri’nin varlığı konusundaki teşekkürlerini kabul eden Başkan Murat Aydın’a Bilgi Nesil üyelerinin de yoğun bir ilgisi vardı. Üyelerin ilgisini karşılıksız bırakmayan Başkan Aydın, Bilgi Evleri programlarının sunucusu küçük Aslı Betül Özkan’a da güzel sunumu için teşekkür etti

Daha sonrasında Bilgi Evleri’nin kendileri için ne kadar kıymetli olduğunu anlatan Başkan Murat Aydın, ‘İnanıyorum ki bu toprakların büyük adamları Bilgi Evleri’mizden yetişecek.” deyip, Bilgi Evleri’ne yönelik inancını belirtmesiyle program sona erdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34