banner32

Berna ve Orkun Nişanlandı

Berna Bal ve Orkun Polat Başakşehir Nevada restoranta yapılan görkemli bir tören ile nişanlandı. Nişan yüzükleri Ak Parti Zeytinburnu İlçe başkanı Bahattin Ünver ve İstanbul Muhtarlar Federasyonu başkanı Selami Aykut tarafından takıldı.

Berna ve Orkun Nişanlandı
Dostları Muhtar Nadiye Polat'ı mutlu gününde yalnız bırakmadı

Zeytinburnu Yeşiltepe Mahalle Muhtarı ve Geleceğim Zeytinburnu Platformu Yönetim Kurulu Üyesi olan Nadiye Polat ve Alaadin Polat 'ın oğulları Orkun Polat ve Berna Bal'ın Başakşehir NEVADA Restorant'ta yapılan nişan töreni görkemli oldu.

Aynı zamanda gazetimizin kurucusu olan Hüseyin Çetiner'in kurucu başkanı olduğu Geleceğim Zeytinburnu Platformu Yönetim Kurulu üyesi de olan Nadiye Polat' ı dostları yalnız bırakmadı. 

Genç Çiftlerin Nişan Yüzüklerini Ak Parti Zeytinburnu İlçe başkanı Bahattin Ünver ve Bahçelievler Siyavuşpaşa Mahalle Muhtarı ve İstanbul Muhtarlar Federasyonu başkanı Selami Aykut taktı.

Nadiye Polat' ı Mutlu Gününde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver,İstanbul Times Gazetesi ve Televizyonu İmtiyaz sahibi ve Geleceğim Zeytinburnu Platformu (GZP) başkanı Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner, Geleceğim Zeytinburnu Platformu (GZP) Başkan Yardımcısı Müzeyyen Kurt, Yönetim Kurulu Üyesi ve Trabzon Dernekler Federasyonu(TDF)Kadın Kolları Başkanı Asuman Sula Durmuşoğlu, Zeki Karagözlü,Zeytinburnu Belediye meclis Üyesi Fatma Özden,TDF Başkan yardımcısı Salih Zeki Durmuşoğlu, Emekli Eğitimci Sevim Akbay,İstanbul Muhtarlar Federasyonu başkanı Selami Aykut, Fatih Molla Fenari Mahalle Muhtarı Mehmet Polat, Diyetisyen Büşra Çengel, Süleyman Çengel, İsmet Algül, başta olmak üzere her iki ailenin çok sayıda seçkin davetli grubu genç çiftleri mutlu gününde yalnız bırakmadı. 

Nadiye Polat şunları söyledi; "Nişanımıza bütün dostlarımızı davet edemedik.Kusura bakmasınlar.İnşallah hepsini düğünümüze davet edeceğiz. Bizi kırmayıp nişanımıza katılan Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı sayın Bahattin Ünver ve İstanbul Muhtarlar federasyonu başkanı Selami Aykut başta olmak üzere bizi yalnız bırakmayan bütün dostlarımıza Gazeteniz aracılığı ile bir kez daha teşekkür etmek isterim" dedi                                      
İstanbul Times Yayın Grubu olarakl Berna ve Orkun'a mutluluklar dileriz...

Haberin videosunu www.,istanbulunsesi.tv  de ve İstanbul Times Tv Haber You Tube kanalımızda izleyebilirsiniz.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34