banner32

Belediye Meclisinde Arbede

Zeytinburnu Belediye Meclisi Nisan ayı 2.birleşimi sakin bir şekilde başladı. Daha sonra Belediye Başkan yardımcısı Gökhan Kasap ve CHP ilçe ve İBB meclis üyesi Özgür Aydın’ın tartışması ortaklığı karıştırdı.

CHP Meclis Üyesi Selamettin Yeniyol’dan Zabıta Bana yumruk attı iddiası
İki  meclis üyesinin sinirlerine hakim olmayıp ayağa kalkmasından sonra diğer meclis üyeleri de kavgayı ayırmak için ayağa kalkınca ortalık birden savaş alanına döndü.

İstanbul Times Haber Merkezi 

Meclis 1.Balkan vekili Cemal Merdan 10 dakika ara verdi
Arbede yumruklaşmaya dönmek üzere iken Meclis 1başkan vekili Cemal Merdan’ın zamanında bir karar ile Meclis toplantısına 10 dakika ara vermesi  muhtemel yaralamalı bir kavganın önüne geçmiş oldu.

CHP Meclis üyesi Selamettin Yeniyol Zabıta omuzuma yumruk attı iddiası
Yaşanması muhtemel bir kavgayı önlemek adına Meclis üyelerinin bulunduğu alana giden bir zabıta memurunun Kavga etmek üzere olan meclis üyelerini ayırmaya çalışırken CHP meclis üyesi Selamettin Yeniyol’a yumruk attığı  meclis çıkışı Yeniyol  tarafından iddia edildi.İstanbul Times Tv olarak arbede anını kamera ile kayıt altına aldık.Burada her şey daha net görülecektir.

Özgür Aydın ve Gökhan Kasap’ın zaman zaman meclis toplantılarında Üslup yönünde tartıştıkları biliniyor ama bu seferki çok sert oldu
CHP Zeytinburnu ve İBB Meclis üyesi Aynı zamanda il başkan yardımcısı iş adamı Özgür Aydın’ın bir inşaat projesi için ortaya attığı iddialar’a cevap veren  Gökhan Kasap  Özgür Aydın sürekli bir şeyler söylemek istiyor ama hiçbir şey de söylemiyor. Ben onurumla yaşayan bir insanım. İnşaattan,mühend,islikten,ve binadan hiç anlamam. Hayatımda  kazandığım birikimlerim ile daha topraktan bir daireye girmişim ve orada ikamet ediyorum. 

Ben bu ilçede doğrum ve bu ilçede yaşıyorum. Bu ilçede barakada ikamet ederim sarayda  da bu kimseyi ilgilendirmez. Yılardır hep aynı konuyu konuşup duruyor. Olayın aslını ve astarını bilmeyenlerde sanki bir usulsüzlük ve haksız kazanç yaşanmış izlenimi alabiliriler. Ben defalarca anlattım bir daha anlatayım. 8 Yaşımdan beri çalışıyorum.

Şu an 40 yaşına merdiven dayadım. İkamet ettiğim bir dairemin olması çok mu tuhaf diyerek Özgür Aydın’ın ileri sürdüğü iddiaları kabul etmediğini ve malum binada 36 ayrı daire olduğunu kendisinin bu 36 kişiden biri olduğunu ifade ederek kanun ve yargı diğer 35 kişi için ne diyecekse benim içinde aynı şeyi diyecek.

Burada zaten yasal proedesür devam ediyor.Ben de kanun ve yasalara uymak zorundayım.Burada yapacak daha önemli işler var iken son 5 yıldır aynı konunun hep konuşulması insanın sabrını taşırıyor.Ben de et ve kemikten yaratılmışım. İstemediğim şekilde bir tartışmanın içinde yer aldığım için Zeytinburnu halkından ve diğer meclis üyesi arkadaşlarımdan özür dilerim dedi.
Meclis 1.Başkan vekili Cemal Merdan bu sefer tartışmanın diğer tarafı olan CHP li Özgür Aydın’a söz hakkı verdi. Aydın Gökhan Kasap sürekli CHP meclis üyeleri olarak bizi küçümser tavırları hiç hoş değil. Bu tavrını düzeltmesi  Biz muhalefet partisinin meclis üyeleriyiz onun dediği gibi konumak zorubnda değiliz deditkten sonra yarın zaten bütçe  konuşmasında gereken her şeyi konuşacağız. Onun için sayın hatip gibi uzun konuşacak değilim dedi.
Arbede’nin önlenmesi adına CHP Grup başkan vekili Hasan Hüseyin Üsküdar,Sadettin Ulubay, Cemal Aydar ve DT.Osman Genç’in yatıştırıcı rolü muhtemel yaralamalı bir kavgayı önlemiş oldu.
Ak Parti’den de Cahit Bayram’ın,Yunus Gülmek’in kavgayı önlemek için ortaya koydukları tavır dikkate değerdi.

Haberin videosu yayın hazırlanıyor 

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34