banner32

Bayan Belediye Başkan Yardımcısı Servis Yaptı

Bakırköy Belediye Başkan Yardımsısı Margarit Dikme ,Bakırköy Belediyesi’nin Kartaltepe Millet Parkında verdiği iftara katılanlara ,kendi elleriyle yemek servisi yaptı.

Bayan Belediye Başkan Yardımcısı Servis Yaptı
 Bakırköy Belediyesi’nce,her akşam Fildamı Parkı'nda 3 bin kişiye Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 2.500 kişiye sokak iftarlarında 2 bin kişiye farklı günlerde metro istasyonu ve Pazar yakınlarında 1.500 kişiye olmak üzere bir günde 10.000 kişiye iftar yemeği vermesinin yanı sıra Bakırköy - Kartaltepe –Millet Parkında da iftar verdi.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

 Bakırköy Belediyesi ‘in,Bayan Başkan Yardımcısı Margarit Dikme, Kartaltepe Millet Parkı’ndaki iftarı yönetti ve yemek dağıtımında da bizzat kendisinin de çalıştığı iftar yemeğine,Kartaltepe mahallesinde ve yakın mahallelerde oturanlar,Bakırköy ve civarından gelen STK temsilcileri ,spor kulüpleri yöneticileri ,Yenimahalle Muhtarı Nihat Şahin ve azaları,Yazar Bensu Kaya,İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Başkan Vekili Ali Gündüz (Alo Afiş ) ,Organizatör Ahmet Önen ,ZEYÇED Kurucularından ,Şair- Gülser Bal ve basın mensupları katıldılar.

 Başkan Yardımcısı Margarit Dikme,iftar sofralarının ramazan boyunca herkese açık tutulduğunu ve bir ay boyunca 300 .000 kişiye iftar yemeği verdiklerini ifade etti. Bakırköy Belediye Başkanı Dr.Bülent Kerimoğlu’nun çok istemesine rağmen Kartaltepe iftarına katılamadığını ve selamlarını gönderdiğini ifade eden,Başkan Yardımcısı Margarit Dikme,iftara katılan ve katılamayan tüm vatandaşların da Ramazan Bayramlarını kutladı. İftarın ardından Belediye Başkan Yardımcısı Dikme ve konukları ,Bakırköy Belediyesi "Botanik Park'ta Ramazan ayı boyunca her gün düzenlenen "Geleneksel Ramazan Eğlenceleri" konserine geçtiler.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34