banner32

Başkanla Akşam Çayının bu seneki ilk durağı Çırpıcı

Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın her yıl ilçenin 13 mahallesinde Başkanla akşam çayı ismi ile halk buluşmalarına devam ediyor. 2015 yılının ilk başkanla akşam çayı programı bugün Çırpıcı Mahallesindeki Çam kahvesinde yapıldı.

Başkanla Akşam Çayının bu seneki ilk durağı Çırpıcı
Çırpıcı Mahalle Muhtarı Zeki Şentürk Başkan'a ve ekibine teşekkür etti

Çırpıcı Mahalle muhtarı Zeki Şentürk yaptığı açılış konuşması ile 2015 yılı başkanla akşam çayının ilk olarak kendi mahallesinde başlatılmış olmasından dolayı mutlu olduğunu ifade etti. 

Muhtar Zeki Şentürk,daha sonra Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın'a yardımcılarına,birim müdürlerine,basın mensuplarına ve Ak Parti İstanbul 2.Bölge Milletvekili aday adayı eğitimci Sevim Akbayve Çırpıcı Mahalle halkına kendi mahallesinde yapılan programa teşrif ettikleri için teşekkür etti.

İstanbul Times Haber Merkezi 

Belediye Yönetimi Mahalleye Taşındı

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın,yardımcıları Gökhan Kasap,M.Zafer Alsaç,Av.Saffet Öz,Gönül Demirel,Feruz Kutsal,Erdem Zekeriya İskender,Semih Demirci ve bütün birim müdürleri başkanın halka hesap verdiği "Başkanla Akşam Çayı" programında hazır bulundu.  2.Dönem Zeytinburnu Belediye Başkanı Hasan Yılmaz'ında etkinliğe katılması Murat Aydın'ı memnun etti. Arka sıralarda halkın içinde oturan eski başkanı yanına davet eden Belediye başkanı Aydın,Hasan başkanımız askeriyeye ait olan bir yerde yol açarak ilçe halkına büyük bir hizmet yaptığını ifade etti.

Halkın ortak soruları temizlik ve trafik sorunları oldu 

Sanatçı İsa Muslubaş'ın söylediği türküler eşliğinde Kestane, Fıstık,Kuru pasta ve çay içilerek belediye başkanı ve yardımcılarına  ilk elden soru ve sorunlarını aktaran vatandaşların cevaplarını alması memnuniyet yarattı. Başkana 35 soru soran katılımcıların en çok üzerinde durduğu konu temizlik ve trafik sorunu oldu.

Başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin konularına hakim olması gözlerden kaçmadı 

Vatandaşın sorduğu soruların cevapları için başkan Murat Aydın ihtiyaç duyduğu an yardımcılarına danışarak vatandaşa cevap vermesi gözlerden kaçmadı. Birim müdürlerinin bilgilerine de gerektiğ yerde başvuruldu.

Yazılı olarak sorulan sorulara mümkün mertebe programın yapıldığı mekanda cevaplar verildi. Ancak orada  cevabı olamayan  sorular içinde daha sonra dönüş yapılacağı ifade edildi.



Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34