banner32

Başkandan Basın'a anlamlı Jest

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın Zeytinburnu Olivium Outlet Center’da Topal Osman filmine ilçede yayın yapan gazete sahiplerini de davet ederek birlikte filmi izlediler.

Başkandan Basın'a anlamlı Jest

Başkan'dan maddi değil manevi değeri büyük olan jest 

Başkan Aydın bu davranışı ile hem basın mensuplarına ince bir jest yaptı hem de doğduğu vilayeti anlatan filmin daha çok kişi tarafından izlenmesi adına basın mensuplarının filim ile ilgili haber yapmalarından dolayı filmin yapımcılarına da bir nevi katı yapmış oldu.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber 

Sosyal belediyecilik olarak bir çok yeniliğe ev sahipliği yapan Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın başbakan’ın sokakları ve yolları yapmanız yetmez gönülleri de yapın talimatı gereği yaptığı etkinliklerle ilçe halkının gönlüne hitap ediyor.

İşte sosyal belediyecilik

Yıllar Önce Çanakkale şehitler diyarına on binlerce kişiyi götüren Zeytinburnu Belediyesi  geçen sene de kuruluştan kurtuluşa ismi ile Bilecik ve Söğüt gezileri başlatmıştı.

Milliyetçi olduğunu iddia eden bazı kişiler gibi laf değil Osmanlı’nın tarih sahnesine çıktığı Söğüt ve Bilecik’e seyahatler yaparak atalarımızın ne kadar zor şartlar altında devlet kurduklarını, mücadele ettikleri yerleri gezdirerek güzel bir hizmet yapıyor.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34