banner32

Başkan ZEYBİS Projesi’nın tanıtımı için Binlerce Kişi ile Pedal Çevirdi

Bisikletle ulaşıma dikkat çekmek için başlatılan ZEYBİS Bisiklet Turu’nda binlerce bisiklet tutkunu Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın ile ilçe sokaklarında 12 Km.lik parkuru sorunsuz bir şekilde tamamladı.

Başkan ZEYBİS Projesi’nın tanıtımı için Binlerce Kişi ile Pedal Çevirdi
Zeytinburnu Belediyesi’nin trafik, çevre ve sağlık için başlattığı bisikletli yaşam hareketi giderek büyüyor. Zeytinburnu’nda yapılan araştırmalara göre vatandaşların yüzde 80’lere kadar destek verdiği bisiklet hareketi ZEYBİS artık hediye dağıtıyor.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Müzeyyen Kurt    



Geçtiğimiz hafta ilk kez gerçekleştirilen Zeytinburnu Bisiklet Turu artık düzenli olarak yapılacak ve her turun sonunda çekilişle hediye dağıtılacak. Çekilişe katılmak içinse bisiklet turuna katılmak ve tur boyunca sürpriz olarak dağıtılacak renkli kuponları toplamak şart.

14 Temmuz Cumartesi akşamı saat 19.30’da başlayan ikinci ZEYBİS Bisiklet Turu’nun sonunda bir adet 24 vitesli bisiklet, üç adet bisiklet koruma seti ve beş adet bisiklet için cep telefonu sabitleyici hediye yapılan çekiliş ile sahiplerini buldu.

Belediye Hizmet binası önünden başlayan etkinlik Rauf Denktaş Caddsi,Mevlana caddesi, Çevizlibağ ,Atatürk Öğrenci Yurdu, Zeruj Port,Batı Trakya Camisi, Semiha Şakir Caddesi,58 Bulvar caddesi, Abay caddesi, 48 Sokak’tan devam eden güzergah yine belediye hizmet binası önünde bitt.

Bisikletin bir ulaşım aracı olarak kullanılmasını uygulamayla gösteren ve artık mümkün olduğunca makam aracı yerine ilçe içinde bisikletle seyahat eden Başkan Murat Aydın’ın bu davranışı  tur boyunca ilçe halkından desek görmesi başkanı memnun etti.

 Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34