banner32

Başkan Murat Aydın Kamera Karşısına Geçti

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, gençler tarafından sosyal farkındalık oluşturmak amacıyla hazırlanan kısa filmde kamera karşısına geçti. Sinemaya ilgisi olduğunu belirten Başkan Aydın, "Kendimi oynadım, benim için farklı bir duygu oldu."dedi.

Başkan Murat Aydın Kamera Karşısına Geçti
Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi’nin (ZEYGEM) yaz kampı ile ödüllendirdiği öğrenciler, bir araya gelerek onlarca kısa filme imza attı.  Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın da, senaryosunu ve çekimlerini liseli öğrencilerin üstlendiği kısa filmlerden birinde rol alarak gençlere destek vermeyi ihmal etmedi. Gençlerin sosyal farkındalık oluşturup çevre duyarlılığını arttırmak ve seslerini daha geniş kitlelere duyurmak için hazırladıkları  kısa filmde kendisini oynayan Başkan Aydın, gençlerle birlikte çevre sorumluluğuna dikkat  çekti.
 
“BÜYÜKLERİN SÖYLEYECEKLERİNİ ONLAR SÖYLEMİŞ”
 
Öğrencilerin hazırladığı projelere her zaman desteklerini sürdüreceklerini belirten Başkan Murat Aydın,"Biz bu gençlerle geçen sene yaz kampında tanıştık. Güzel ve gelecek vaat eden gençler. Gerçekten güzel projelere de imza atmışlar. Büyüklerin söyleyeceği şeyleri onlar söylemişler.  Gençlere değer verdiğinizde onlarda  cevherlerin olduğunu yakın bir şekilde hissediyorsunuz. Gençlerimizi kutluyor, ailelerine de teşekkür ediyorum. Onları bize bir hafta süreyle emanet ettiler. O süreç  içerisinde onlarla birlikte olduk ve kaynaştık. Şimdi de kampta kurdukları arkadaşlıkları devam ettiriyorlar."dedi.
 
"GENÇLER BİZE İLHAM KAYNAĞI OLDU"
 
Gençlerden teklif geldiğinde tereddüt etmeden kabul ettiğini ifade eden Başkan Aydın, “Bizlere de ilham kaynağı oldular, İnşallah Çanakkale’de her sene kamp yapmaya devam edeceğiz. Bizim amacımız; gençlere hizmet etmek ve onları yarınlara hazırlayabilmek.  Gençlerden teklif getirdiler. Ben de oynadım.  Ama kendimi oynadım bu kısa film farklı bir duygu oldu benim için. Aslına sinemaya ilgiliyim ama daha çok oynamaya değil güzel oynayanları izlemeye” diye konuştu.
  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34