banner32

Başarılı Öğrenciler Yaz Kampıyla Ödüllendirildi

Okulunu başarıyla tamamlayan öğrenciler, Gençlik Merkezi tarafından Çanakkale Yaz Kampıyla ödüllendirildi. Toplam 160 kişilik kafile, Çanakkale’de sınırsız deniz, kum ve güneşin keyfini çıkardı.

Başarılı Öğrenciler Yaz Kampıyla Ödüllendirildi
Takdir ve teşekkür belgesi alan öğrencilere yönelik düzenlenen Çanakkale-Assos yaz kampı gezisinde öğrenciler Çanakkale Şehitliği, Behram Kale, Milli Park, Çanakkale Tabyaları, Gelibolu, Piri Reis, Süleyman Gazi, Truva, Amfi tiyatro, Athena tapınağı,  Kaz Dağları ve Bozcaada gibi yeşilin ve tarihin bir arada buluştuğu mekanları gezme fırsatını yakaladı. Kamp esnasında Çanakkale Zaferi’nin 100. Yılını da unutmayan öğrenciler, Çanakkale Şehitliği’ni ziyaret edip, 100 yıl öncesinde destan yazan kahramanları rahmetle andı.
SOĞANLIDERE ŞEHİTLİĞİ’NDE AVUÇLAR GÖĞE YÜKSELDİ
Savaş sırasında güney cephesindeki askerlere erzakların dağıtıldığı, yaralanan veya savaş koşulları sebebiyle meydana gelen sıtma, tifo gibi hastalıklara yakalanan askerlerin tedavi edildiği Soğanlıdere’yi ve Zeytinburnu Belediyesi tarafından iyileştirilip günümüze kazandırılan Soğanlıdere Şehitliği’ni ziyaret eden gençler, burada yatmakta olan şehitlere dua etti.
BAŞKAN AYDIN’I TERLETEN OK ATIŞI MÜCADELESİ
Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’la atıcılık ve okçuluk mücadelesine giren gençler kıyasıya süren mücadele de Başkan Aydın’ı terletti. Turnuvalardan sonra Başkan Aydın’la birlikte vakit geçiren öğrenciler, birçok konu hakkında fikirlerini paylaştı. 4 haftalık kampta basketbol, futbol, yüzme, satranç, tiyatro, konser, açık hava sineması gibi faaliyetlere katılan öğreniciler, kanyonlara ve vadilere doğru yaptığı doğa yürüyüşlerinde ise eğlenceli vakitler geçirdi.
Her günün ayrı bir aktiviteyle geçtiği 4 haftalık kamp sonunda öğrenciler, Başkan Aydın’a teşekkür ederek, gelecek yılki kamp kafilesinde yer almak için derslerine çok çalışıp başarı kaydedeceklerinin sözünü verdiler. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34