banner32

Başaran Başaramadı,Sert Açık Ara Fark İle Kazandı

Zeytinburnu Pazarcılar Derneği Kongresini Yıldızlar Düğün Salonunda yüzlerce pazarcının katılımı ile yaptı. 400’e yakın oy kullanan delegenin ekseri çoğunluğu mevcut başkan Selahattin Sert’in listesine oy verdi. Selahattin Sert 360 Oy Mustafa Başaran ise 31 oy aldı.

Başaran Başaramadı,Sert Açık Ara Fark İle Kazandı
 Mustafa Başaran Sert Kayaya Çarptı: Sert’in listesi 360 oy Başaran’ın listesi ise 31 oy aldı

Başkanların konuşması gergindi. İlk konuşmayı mevcut başkan Selahattin Sert yaptı. Başkan Sert bir önceki dönem başkanlığı devir aldığı Mustafa Başaran döneminden kalma 150 bin liralık borç ödediğini ifade etti. 

Pazarı kamera sistemi ile takip etmek adına güzel çalışmalar yaptıklarını ifade ederek bir önceki dönemde derneği düze çıkardıklarını bu dönemde daha önce verdiği sözlerini yerine getireceğini söyledi. Konuşmasını alkış tufanı altında tamamlayan Selahattin Sert’ten  sonra diğer başkan adayı Mustafa Başaran Kürsüye çıktı.

Başaran  Sert’in geçen dönemde 500 bin TL para topladığını masrafalar için 250 bin TL harcandığını kabul etsek diğer 250 bin TL nerede diye sordu. Kendi döneminde 150 Bin TL borcun olmadığını ifade eden Mustafa Başaran bu kadar da abartamaya gerek yok dedi.

Sataşmalar üzerine tekrar söz alan Selahattin Sert  bu kez de şunları söyledi” Elimde SGK. nın, Maliye’nin ödenmiş dekontları var. İnanmayan gelip baksın diyerek dekontlara salladı.  Başkan Sert kendisinden önce Dernek merkezinin kötü olduğunu oraya da ciddi bir para harcayarak güzelleştirdiklerini söyledi.

Başaran bir kez daha kürsüye çıkarak konuştu ve biz hepimiz meslektaşız ve çoğumuz akrabayız neden Selahattin Sert’e çok bana az alkış çaldığınız da hak etmedim diyerek delegeye kırgın olduğunu ifade etti.

Daha sonra seçime geçildi. Yapılan oylamada  401 delegenin oy kullandığını ifade edildi. Bunun 360’ının oyunu Selahattin Sert’e verdiği 31 kişinin de Mustafa Başaran’ın listesine oy verdiği görüldü.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34