banner32

“Barcelona’da Olmuyor da Neden Biz de Oluyor?”

Spor Spikeri Ersin Düzen, Zeytinburnu’nda katıldığı spor söyleşisinde yabancı hakemlerin Türk takımlarına karşı yaptığı hataları belirterek, “Barcelona’nın oynadığı maçlarda hata yapılıyor ama nedense bizim Türk takımlarımızda olduğu kadar çok fazla hata yapılmıyor.” dedi.

“Barcelona’da Olmuyor da Neden Biz de Oluyor?”
 Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi’nin düzenlediği spor söyleşileri, Türk futbolunun önemli isimlerini gençlerle bir araya getirmeye devam ediyor. Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen spor söyleşisi Ali Gültiken’in moderatörlüğünde ve çok sayıda öğrencinin katılımı ile gerçekleşti. Söyleşiye konuşmacı olarak Spor Spikeri Ersin Düzen katıldı. Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi’nin faaliyetlerinin tanıtıldığı video gösterimi ile başlayan söyleşide Türk futbolunun geçmişten günümüze uzanan tarihi gelişmeleri ve Fenerbahçe’ye karşı yabancı hakemler tarafından yapılan hatalar konuşuldu.

“TERÖR SALDIRILARI YABANCI HAKEMLERİN YAKLAŞIMLARINI ETKİLİYOR”


Fenerbahçe ile Braga’nın oynadığı maçta hakem hatası üzerinde duran Ersin Düzen, “Fenerbahçe’nin Braga deplasmanında ve Kiev’de oynadığı maçta hakemlerin doğrudan skoru etkileyen ve takımlarımızın da elenmesine sebep olan hataları olduğu tartışılmaz bir gerçek. Bu ifademin aksini söyleyenle sabaha kadar tartışırım. Bunların iyi niyetli hatalar olduğunu söyleyemem. Bunu sadece hakem hatası olarak geçiştirmeyi düşünmüyorum. Avrupa arenasında güçlü olursanız hakemlerin sizin maçlarınızdaki yönetimleri de muhakkak farklı olur. Barcelona’nın oynadığı maçlarda da hata yapılıyor ama nedense bizim Türk takımlarımızın maçlarındaki kadar çok fazla hata görmüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ersin Düzen ayrıca ülkemizde yaşanan terör saldırılarının da yabancı hakemleri etkilediğini belirterek, hakem hatalarının altında yatan sebeplerden birinin de terör olaylarının olduğunu ifade etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34