banner32

Bakırköy'de Yabancı Filmleri Aratmayacak Kovalamaca

Bakırköy'de polisin durdurmaya çalıştığı şüpheli şahıslar, içinde bulundukları kamyoneti ekiplerin üzerine sürerek kaçtı.

Bakırköy'de Yabancı Filmleri Aratmayacak Kovalamaca
 
Bakırköy’de polisin durdurmaya çalıştığı şüpheli şahıslar, içinde bulundukları kamyoneti ekiplerin üzerine sürerek kaçtı. Polis ile şüpheliler arasındaki kovalamaca Fatih’te son buldu. Polis ekipleri, aracı terk ederek kaçmaya çalışan hırsızlık şüphelisi 5 kişiyi kovalamaca sonucu yakaladı. Şüpheliler kelepçelenerek gözaltına alındı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

Bakırköy ilçe Emniyet Müdürlüğü Hizmetler Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, saat 23.30 sıralarında şüpheli 5 kişinin bir otomobilden 34 YM 1596 plakalı kamyonete silah olduğunu düşündüğü bir cisim koyduğunu gördü. Polis ekipleri, şüphelilerin bindiği kamyoneti durdurmak istedi. Polisin uyarılarını dikkate almayan şahıslar kamyonetle kaçmaya başladı.

Kamyoneti ekip otosunun üzerine süren şüpheliler E-5 Karayolu’na çıkarak kaçmayı sürdürdü. Büyük tehlike yaşayan polis ekipleri, şüphelileri durdurmak için havaya ateş açtı. Yaşanan kovala
maca esnasında şüphelilerin içerisinde bulunduğu kamyonet bazı araçlara daha çarparak zarar verdi.

Şüphelilerin Topkapı istikametine kaçmayı sürdürdüğünü gören Bakırköyekipleri telsizden Zeytinburnu ve Fatih ekiplerini de uyardı. Fatih Millet Caddesi’ne giren kamyonetteki şahıslar, Pazartekke’de polislerin yolu kapattığını fark edince aracı terk edip kaçmaya başladı.

Bölgeye sevk edilen çok sayıdaki polisle yaya olarak kaçmayı sürdüren şüpheliler arasında kovalamaca devam etti. Polis ekipleri, bir kişiyi kamyonetin üzerinde kaçamadan yakalarken diğer 4 şüpheli çevredeki ara sokaklarda kıskıvrak yakalandı. Kelepçelenen şahıslar ekip otolarına bindirildi. Gözaltına alınan şüpheliler karakola götürüldü.


Polis, şüphelilerin kullandığı ve çalıntı olduğu düşünülen kamyonette arama yaptı. İlk aramalarda kamyonetin sürücü kabininde hırsızlıkta kullanıldığı tahmin edilen demir kesme makası, çekiç, keser, levye ve benzeri malzemeler bulundu. Malzemelere el konulurken, kamyonet de detaylı inceleme için çekici vasıtasıyla emniyet otoparkına çekildi. İlk aramada herhangi bir ateşli silaha rastlanmadı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34