banner32

Bakan Fatma Betül Sayan Kaya Avrasya’ya Hayran Kaldı

Tecrübeli hekim Op.Dr Hüseyin Urlu’nun yarım asırlık hekimlik tecrübesi doğrultusunda konusunda uzman mimar ve mühendisler tarafından tasarlanan ve iki sene önce hasta kabulüne başlayan Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa Küçükköy yerleşkesini ziyaret eden bakan Sayan Kaya hastaneye hayran kaldı.

Bakan Fatma Betül Sayan Kaya Avrasya’ya Hayran Kaldı
 Seçim çalışmaları kapsamında Avrasya’ya ziyaret

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı n Hasan Tahsin Usta ile birlikte Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa'yı ziyaret etti.

Kaya, hastaları odalarında tek tek ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Hastalara moral ziyaretiyle yüzleri güldüren Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, hastaneyi ziyaretinde Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Urlu, Medikal Direktör Yardımcısı Dr. Hamdi Kocaahmet, Başhekim Uz. Dr. Alaaddin Küçük, İşletme Direktör Yardımcıları Özgür Özmen ve Can Deniz Urlu, Başhemşire Esin Şen ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Haki Dudu tarafından karşılandı.

Bakanın ziyareti hastalara moral oldu

Yatan hastaları ve hasta yakınlarını da odalarında ziyaret eden bakan Sayan-Kaya; hem ramazan aylarını tebrik etti hem de acil şifalar dileyerek karanfil dağıttı. Bakan Fatma Betül Sayan Kaya, hasta ziyaretlerinin ardından çalışanlarla sohbet ederek 24 Haziran 2018 seçimleri ve ülke gündemini konuştu.

Avrasya Kadın ve Çocuk Hastalara ayrı bir önem veriyor

Bünyesinde modern bir bebek ve çocuk yoğun bakım bulunduran Avrasya Hastaneler Grubu Kadın ve Çocuk sağlığına verdiği önemi yaptığı yatırımlar ile kanıtladı.

Avrasya Hastaneler Grubu idarecileri şunları söylediler

Hastane olarak Kadın ve Çocuk hastalıklarında titiz ve farkındalık oluşturan çok önemli çalışmalar ve yatırımlar yaptık. Bu konu ile alakalı olan bakanımız sayın Fatma Betül Sayan Kaya ‘nın Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımız Sayın Hasan Tahsin Usta ile beraber bizi ziyaret etmesini memnuniyetle karşıladık. Bakanın fiziği ve medikal hizmetlerimizi de takdir etmesi bizim için bir övünç vesilesi olmuştur. Zaten bizim sloganlarımızdan birisi de “Hiçbir şey Sağlık kadar önemli değildir” Yaptığımız çalışmaların beğenilmesi ve takdir görmesi bizi fazlası ile memnun etmiştir.

Kurucumuz ve yönetim Kurulu başkanımız sayın Op.Dr.Hüseyin Urlu hocamız’da burada olmak isterdi ancak küçük bir sağlık sorunu nedeni ile istirahatte olduğu için Bakanımız ile görüşme imkanız olmadı. Bakanımıza ve beraberindeki heyetine saygılarını sunmamızı istedi.

Avrasya Hastaneler Grubu olarak sayın bakanımız ve beraberindeki heyeti ağırlamış olmaktan dolayı çok mutlu olduk açıklaması yapan Hastane yönetimi bakan ve heyetin hastanenin fiziği ve medikal hizmetine tam not vermelerine de ayrıca memnun olduklarını ifade ettiler.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34