banner32

Ayyıldız Anaokulu’nun Tanıtım Filmini İstanbul Times Tv Yaptı

Yaptığı tanıtım filimleri ile dikkatleri üzerine çeken İstanbul Times Tv Ayyıldız Anaokulu’nun da tercih ettiği yayın kurumu oldu. İstanbul Times Tv tanıtım filimlerini yaptığı yüzlerce kuruma ciddi bir tanıtım ve maka bilinirliği alanında destek oldu.

Ayyıldız Anaokulu’nun Tanıtım Filmini İstanbul Times Tv Yaptı
 İstanbul Times Tv ‘den Çağla Pekgüleç Ayyıldız Anaokulu’nun kurucusu Müzeyyen Kurt İle Kurumun Mimarsinan’daki mekanında söyleşi yaptı…

Hocam bize kurumunuz hakkında biraz bilgi verir misiniz ?

21 Yıllık Anaokulu Öğretmeniyim Ayyıldız Anaokulu  olarak Büyükçekmece Mimarsinan’da anaokulu alanında farklı bir hizmet anlayışı ile 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı için kayıtlarımızı almaya devam ediyoruz.

Fiziki yapımız anaokulu için çok uygun, 450 m2 eğitim öğretim alanı 300 m2 spor alanı 100 m2 tarım uygulama alanıyla 3-4-5-6 yaş guruplarına okul öncesi çocuklarımıza eğitim veriyoruz.

Koşulsuz sevgiyle, evrensel bilgiye…

Müzeyyen Kurt  3-4-5 ve 6 yaşındaki bir çocuğun ihtiyaç duyacağı bütün oyun grupları anaokulumuzda mevcuttur.

Bundan dolayı evinizden sonra Göz nuru evladınızın en rahat edeceği yer Ayyıldız Anaokulu olacak diyoruz şeklinde konuştu.

Kurt sözlerine şu şekilde devam etti ;

Çocuklara sevgiyle öğretilen her bilginin kalıcı olduğuna inanıyoruz. Aile içerisinde başlayan gelişim ve eğitimin aile sonrasındaki bölümünde çocuklarımızın sevgiyle, özenle, yaşayarak ve yaşatarak hayatı öğrenmeleri, yeni deneyimler kazanmaları için sıcak, güvenli ve temiz bir eğitim sunmak temel prensibimizdir.

Okul öncesi eğitim çok önemli

Gelişim ve değişim çağında olan çocuğun ilk olarak anne ve babadan ayrılıp okul, eğitim ve yabancı bireylerle tanışma ve kaynaşma yeri  hiç şüphe yok ki ana okuludur. İşte burada alacağı eğitim ve oynayacağı oyunlar ve gezip gördüğü yerler beyninde yer edinir. Bundan dolayı da 03-06 yaş aralığındaki çocukların eğitim alacağı yerler çok ama çok önemlidir. Ebeveynler ne olacak oyun oynayıp minik faaliyetler yapılıyor  diyerek anaokullarını küçümsemesinler. Bilsinler ki anaokulların gömleğin ilk düğmesi gibidir. İlk düğme yanlış olursa diğerlerinin hepsi de yanlış olur. Bizler işimizin çok önemli olduğunun farkındayız veliler de evlatlarının ilk eğitim aldıkları anaokullarını önemsesinler diyorum dedi.

Anaokulumuz evinizi aratmayacak özelliklerde 

İşinize, kariyerinize, üstlendiğiniz misyona ara vermeden çocuğunuzu çoğumuz gibi eğitip-öğretip büyütüyoruz. Burası çocuğunuzun 2. Yuvası, koşulsuz sevgiyle evrensel bilgiye ulaştırıyoruz.

Neden Ayyıldız anaokulu  ?

Her şey, en değerli varlıklarımız için…

Bu felsefe ile çocuklarımızın güvenliklerine, eğitimlerine, gelişimlerine ve beslenmelerine maksimum özeni gösteriyoruz.

Yaşamın ilk yıllarında çocuklarımızın ne kadar başarılı olduklarının değil ne kadar mutlu olduklarının önemine inanıyoruz.

Her çocuğun tek ve özel olduğu bilinciyle çocuklarımıza yaklaşıyor; kim olduklarını keşfedip, neleri nasıl yapabilecekleri konusunda rehberlik ediyoruz.

Okul öncesi dönemin çocuğun tüm gelişim alanlarının aktif ve öğrenme hızının en yüksek olduğu EN ÖNEMLİ YILLAR olduğunu biliyoruz.

Bu bilinçle alanında uzman eğitim kadromuz ile siz velilerimizin yanınızdayız.

Eğitim Sisteminiz hakkında biraz bilgi alabilir miyiz ?

Eğitim programımız; çocukların bireysel gelişimini, sosyalleşmesini, kendini ifade edebilmesini ve yeni bilgiler öğrenmesini, öğrendiklerini uygulamasını, farklı insanlarla paylaşmasını, mutlu bir birey olmasını sağlayacak çeşitli aktivitelerden oluşmaktadır.

Okulumuzda çoklu zeka sistemine göre eğitim programı uygulanmaktadır. Çocuğu merkez alan bu eğitim programında çocuklarımızın her alanda gelişimi dikkatle izlenir.

Desteklenmeye ihtiyaç duyulan alanlar, birebir ilgi ve paylaşımla geliştirilir. Çocuklarımızın yeteneklerini önemseyen bir anlayışla. Bu yetenekleri keşfedilip desteklenerek aileleri ile paylaşılır.

İşte İletişim Adresimiz :

AYYILDIZ ANAKOKULU

Mimarsinan Merkez Mah.Hürriyet Cad.NO:3 Mimarsinan/ B.Çekmece   

Kayıt İçin Telefon: 0212-999 45 41 GSM Şirket Hattı : 0533- 616 95 55 www.ayyildizanaokulum.com

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34