banner32

Avrasya’da Uluslararası Hasta Servisi Güzel İşler Yapıyor

Avrasya Hastanesi süreç yönetim sunumlarında "Uluslararası Hasta Servisi İşleyiş Süreçleri ve İnovatif Hedefler"" konusu masaya yatırıldı.

Avrasya’da Uluslararası Hasta Servisi Güzel İşler Yapıyor
Sağlık Turizminde yeterli payı almak adına servis şart

Avrasya Hastanesi yaklaşık 2 yıl önce Uluslararası Hasta Servisini kurarak dil konusunda yeterli tecrübeye sahip çalışanları ile hastalarını beklentilerini en verimli şekilde karşılamak için çalışmaya devam ediyor.


İstanbul Times Haber Merkezi / Çağla Pekgüleç


Avrasya Hastaneler Grubu olarak yurtiçi hastalarımız  kadar, yurt dışından da bizleri tercih eden hastalarımız için Uluslararası Hasta Servisi ile her özel hastanede olmayan bir ayrıcalığı yurtdışından gelen hastaların hizmetine sunuyor.

Program İlk olarak İşletme Direktör Yardımcısı Özgür Özmen sunumunu gerçekleştirdi.

Daha sonra Uluslararası Hasta Servisi görevlilerinden Erdem Dönmez, Cengiz Korkmaz, Junbt Sabonje bu alandaki çalışmalardan ve inovatif hedeflerden  bahsettiler.

Sunumun sonunda kendilerine teşekkür belgeleri misafir katılımcı Mars Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye -Madagaskar İş Konseyi Başkanı Yalçın Kıroğlu, İşletme Direktörü İbrahim Urlu, Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Ünal ve Başhekim Uzm.Dr.Türkan Uslu tarafından takdim edildi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34