banner32

Avrasya Nermin Urlu’nun akrabalarına ev sahipliği yaptı

Avrasya Hastaneleri Kurucusu yönetim kurulu başkanı Opr.Dr Hüseyin Urlu ‘nun eşi ve aynı zamanda Hastanenin eczacısı Nermin Urlu Hastanenin Gaziosmanpaşa yerleşkesinde yakın akrabaları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Avrasya Nermin Urlu’nun akrabalarına ev sahipliği yaptı
Nermin Urlu konuklarını ilk kez hastanede ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi
Eczacı Nermin Urlu ,İstanbul Times Tv mikrofonlarına şunları söyledi ”Bugün ilk kez Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa yerleşkesinde içlerinde abim de olmak üzere  çok sayıda yakın akrabam ile  bir arada kahvaltı yapmaktan dolayı çok mutluyum. Tabi biz evlerimizde ve dışarıda zaman zaman birlikte kahvaltılar yaptık. Ancak çok kısa bir süre sonra açmaya hazırlandığımız Gaziosmanpaşa yerleşkemizde ilk kez akrabalarım ile bir araya gelmiş olmaktan dolayı  güzel bir duygu yaşadım. Bu organizenin yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber 

Hastanelerin Genel Koordinatörü İbrahim Urlu  ve eşi de yengeleri Nermin Urlu’nun akrabaları onuruna verilen kahvaltılı toplantıya katıldı.
Opr.Dr.Hüseyin Urlu’da yaptığı konuşmada şunları söyledi ”Öncelikle İstanbul Times Gazetesi,İstanbul Times Tv ve diğer yayı n mecralarınız ile açılış öncesi   verdiğiniz tanıtım destekleri için sizlere teşekkür ederim.
Daha önceki konuşmalarımda da ifade ettiğim gibi hastanemiz açıldıktan sonra dostlarımız,protokol üyeleri,STK başkanları ve diğer konuklarımız hastanenin  bir çok tarafını göremeyecek. İstedik ki dostlarımız modern  mekanımızı  açmadan  önce ziyarete dip görsünler.  Bu ziyaretler öncesi bir de kahvaltılı toplantılarda bir araya gelerek sohbet etme imkanı buluyoruz.Bugün de eşim  ve başarılarımın yanında duran iş ortağım Nermin hanım’ın yakın akrabaları ile bir araya gelmiş olmaktan dolayı çok mutlu oldum” dedi.
Konuklar İstanbul Times Tv mikrofonlarına duygularını paylaştılar
Kahvaltıdan sonra Hastane gezilmeden önce Basın ve hakla ilişkiler sorumlusu Gülay Tunçel ‘in katkıları ile duygu ve düşüncelerini ifade ederek çok renkli bir           kahvaltı ve hastane gezisinin  oluşmasını sağaldılar.
Renkli görüntüler az sonra : www.istanbultimes.tv ,www.istanbulunsesi.tv de

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34