banner32

Avrasya Hastaneler Grubu ülke için kazanmaya devam ediyor

Ülkemizin ilk özel sağlık kuruluşları içinde yer alan Avrasya Hastanesi Zeytinburnu yerleşkesinin işleticisi olan Urlu Sağlık Hizmetleri A.Ş. ülkeye en çok döviz kazandıran 500 Büyük Hizmet ihracatçısı araştırasında ilk 500 kuruluş içinde 374. ve sağlık kuruluşları içinde de 13. sırada yer alarak ciddi bir başarıya imza attı.

Avrasya Hastaneler Grubu ülke için kazanmaya devam ediyor
Bakırköy Çamlık ve Gaziosmanpaşa Avrasya Hastanelerinin cirosu bu rakkamların içinde değil

Avrasya Hastaneler Grubu yönetim kurulu başkanı Op. Dr. Hüseyin Urlu Gazetenizi şunları söyledi.” Bakırköy hastanemiz Çamlık, Gaziosmanpaşa yerleşkemiz ise diğer bir şirketimiz adı altında çalıştığı için yaptığı sağlık hizmet ihracat bedelleri bu sıralamaya dahil edilmemiştir.

Üç kuruluşumuzun  ülkemize kazandırdığı sağlık hizmet ihracatı bedelleri hesaplamalara dahil edilseydi hem 500 içinde hem de sağlık alanındaki 13. sıramızın daha iyi yerlerde olacağından şüphem yoktu. Fakat şirket bazında hesaplamalar yapıldığı için sadece Zeytinburnu yerleşkemizin meblağları hesaplandı, bu başarısı da bizi çok memnun ve mutu etmiştir şeklinde konuştu.

Dr. Urlu son sözlerinde ise şunları söyledi  “Avrasya Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Hüseyin Urlu: “Bu başarıyı Avrasya Hastaneler Grubunu tercih eden yerli ve yabancı tüm hasta ve hasta yakınlarına, özverili hastane çalışanlarına ve doktorlarımıza armağan ediyorum.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ülke için çalışan kurumların idarecilerini tebrik etti

Sarıyer Grand Tarabya Otel’de gerçekleşen ödül törenindeki  konuşmasında T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da teşrif ederek tüm hizmet ihracatı yapan kurumları kutladı.

Avrasya Hastaneler Grubu’nun  plaketini almak üzere törene Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Hüseyin Urlu ve İşletme Direktörü İbrahim Urlu törene katılarak başarılarının mutluluğunu yaşadılar.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34