banner32

Avrasya 20.Yaşını Hilton’da kutlayacak

Ülkemizin ilk özel sağlık kuruluşları içinde yer alan Özel Avrasya Hastanesi 20.Kuruluş yılı kapsamında Bakırköy Hilton Otel’de yapacağı program da “Sağlığa Yön Verenler” için plaket takdim töreni yapacak.

Avrasya 20.Yaşını Hilton’da kutlayacak
 Plakete layık görülenleri kim seçti  ?

Avrasya Hastaneler Grubu Sağlık Dergisi Yayın Kurulu’nun seçtiği kişi ve kurumlara “Sağlığa Yön Verenler Plaketi” verilecek.

Türkiye’de Özel sağlık kuruluşlarının önünü açan kararlara imza atan devlet büyüklerinin yakınlarına ,bilim adamlarına, ülkemizin sayılı devlet sağlık kuruluşlarına ve toplanda sadece 6 plaketin kurum dışına  ve 4 plaketin de kurum için emek harcayan sağlık gönüllülerine verileceği ifade edilen program 29 Haziran 2019 Saat 19.00 da başlayacaktır.

Avrasya Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı  Opr.Dr .Hüseyin Urlu şunları söyledi

Avrasya ailesi olarak her zaman emeğe ve hizmete saygılı olduk. Bu saygımızı hem kurum içi çalışanlarımıza hem de sağlığın  önündeki engellerin kalamsı adına çaba sarf eden kişi ve kurumların  emeklerini hiçbir zaman unutmadık ve untmayacağız.

İşte bu kamsamda merhum Turgut Özal döneminde önü açılan özel sağlık kurumlarının faaliyete geçmesi için bedel ödeyen devlet büyüklerimize, bilim ve ilim adamlarımıza, Hastaneler grubumuz bünyesinde emek veren önemli sağlık insanlarına  verdikleri emeklerinin bizler için değerli olduğunu ifade etmek amacı ile kuruluşumuzun 20. yılında Bakırköy Hilton otelinde “Sağlığa Yön Verenler” teması ile bir araya geliyoruz. 

Sağlığa katkı sunanlar ve kurum çalışanlarımız ile nice 20 yıllarda bir araya gelmek dileklerimiz ile davetimize icabet edecek olan herkese kendim ve kurumlarımız adına teşekkür ederiz.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34