banner32

Av.Aycan Urlu ve Ali Murat Aslan mutluluğa ilk adımı attı

Avrasya Hospital Genel Koordinatörü İbrahim – Leyla Urlu’nun biricik kızı Av.Aycan Urlu Rodisson Blu Hotels de yapılan görkemli kına gecesiyle yaşamlarını birleştirecek bu güzel organizasyonda evliliğe ilk adımını Ali Murat Aslan ile attı.

Av.Aycan Urlu ve Ali Murat Aslan mutluluğa ilk adımı attı
Aycan Urlu ve Ali Murat Aslan'ın mutlu günü   

Avrasya Hospital Genel Koordinatörü İbrahim – Leyla Urlu’nun biricik kızı  Avukat Aycan Urlu Rodisson Blu Hotels de yapılan görkemli kına gecesiyle yaşamlarını birleştirmek üzere evliliğe ilk adımını Ali Murat Aslanile attı.

İstanbul Times Haber Merkezi / Gülay Tunçel
Gelin Aycan Urlu gece boyunca asilliği ve güzelliğiyle  misafirleriyle  tek tek ilgilenerek dikkatleri üzerine çekerken aynı zamanda birbirinden şık kıyafetleriyle gecenin prensesiydi.
Mutlulukları gözlerinden okunan Urlu Ailesi geceye ilişkin yaptığı açıklama da evladımızın mürvetini görmek dostlarla birlikte bir arada bulunmak tarifi edilmeyen çok özel bir duyguymuş heyecanlıyız... Çocuklarımıza bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz ve  bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan bütün dostlarımıza teşekkür ediyoruz dedi.
Aile ve yakın dostların katıldığı yemekli kına organizasyonunda her şey geceye uygun itina ve titizlikle hazırlanması davetlilerin gözünden kaçmadı.
Kına gecesi boyunca gönüllerince eğlenen davetliler arasında Urlu ailesinin yanı sıra Avrasya Hospital Yöneticileri, Başhekim Nöroloji Uzmanı Dr. Türkan Uslu, Patoloji Uzmanı Dr. NilgünDemirbağ, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Nurcan Dalan, Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Banu Altoparlak, Çocuk Hastalıkları Uzmanı Ersin Sarı, Diş Hekimi Dt. Eylem Uslu ve personel çalışanları gelin ve damadı yanlız bırakmadı.
Aycan -  Ali Murat çifti 30 Haziran Pazar Günü Trabzon Zorlu Grand Hotel de yapılacak muhteşem düğün ile dünya evine girecek.
 Aycan – Ali Murat çiftimize  bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34