banner32

Aşure bahane halk ile iç olmak şahane

Bir çok şekilde halk ile iç içe olan Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın Aş evinde yapılan on binlerce kap aşureyi ilçenin ana caddelerinde kurdukları stantlarda vatandaşa dağıtarak halk ile bire bir temasta oluyor.

Aşure bahane halk ile iç olmak şahane
Muharrem Ayı ramazandan sonra en önemli ay

Zeytinburnu Belediyesi Muharrem ayında tutulan 12 gün oruçtan sonra ilçenin değişik kalabalık noktalarında on binlerce kap aşureyi ilçe halkına dağıtarak güzel bir temas oluşturuyor.  İlk önce Emine İnanç Vakfı önünde dağıtımı yapılan Aşurelerin vatandaşa ulaşmasına katkı yapan Zeytinburnu Belediyesi Kent Konseyi Kadın meclisi üyeleri Belediye başkanı Murat Aydın’ın teker teker ellerini sıkarak hal hatır sorduğu vatandaşlara aşure dağıtarak  verilen hizmete katkı sundular.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi  

Daha sonra 58.Bulvar caddesinin Adliye giriş kısmında kurulan statta dağıtılan bilerce kap aşureyi almak için bekleyen vatandaşlar belediye başkanı Murat Aydın ile kısa sohbetler ettikten sonra yine kent konseyi kadın meclisi üyelerince verilen aşureleri almaları görülmeye değerdi.

Ak Parti ilçe yöneticilerinden ve kadın kollarından kimsenin olmayışı da teşkilatı yakından takip eden basın mensuplarının dikkatinden kaçmadı. Muhabirimiz Belediye başkanı Murat Aydın’a  neden Ak Parti Zeytinburnu kadın kollarından ve ilçe yöneticilerinden kimse yok sorusuna başkan Aydın biz arkadaşlarımızı işinden alıkoymamak için çağırmadık onun dışında her hangi bir özel neden yok dedi.

İstanbul Times Tv nin mikrofonlarına görüşlerine belirten vatandaşlar Belediyenin yaptığı bu güzel hizmet için teşekkür ettiler.

Siz de birbirinden ilginç görüntüleri izlemek için aşağıdaki linkten İstanbul Times Tv ye bağlanıp izleyebilirisiniz. //istanbultimes.tv/video/0970676001384505260

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34