banner32

Aslanhan ;Gençlere önce dik duruş sonra Üniversite dedi

Psikolog yazar Sıtkı Aslanhan Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezinin İhsan Mermerci Anadolu Lisesi öğrencileri için düzenlediği Başarı ve motivasyon konulu seminer de stand up tarzında yaptığı konuşma öğrencilerden tam not aldı.

Aslanhan ;Gençlere önce dik duruş sonra Üniversite dedi
Üniversitenin canı cehenneme
 
Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi’nin Zeytinburnu İhsan Mermerci Anadolu Lisesi öğrencilerine ZKS’de Psikolog yazar Sıtkı Aslanhan’a verdirilen seminer de Aslanhan ilginç örneklerle gençlere hem düşünecekleri hem de gülecekleri örnekler vererek gelecekte hayatlarını daha güzel planlamalarını tavsiye etti.
 
İstanbul Times Haber Merkezi
 
Telefon operatörleri sizi 10 liraya esir alıyor tezi çok çarpıcıydı
 
Telefon şirketlerinin 10 bin SMS ‘i 10 liraya satarak gençleri esir aldığını iddia eden Sıtkı Aslanhan hiçbir şekilde internete ve SMS.ye karşı değilim ancak yan yana olan insanların da SMS veya Face book’ta orada havalar nasıl diyerek zaman israfı yaptıklarını söyleyerek bıçak ekmek doğramak için iyi bir şey ama insan öldürmek için kötü bir şey işte sosyal medya ve televizyon da bunun gibi bir şey. İnternet’i bir kütüphanede ki kitabı okumak için kullanırsan elbette çok iyi ama altlı üstlü ranzada yatan iki gencin bir birlerine orada havalar nasıl diye
Sohbet etmesi zaman kaybından başka bir şey değildir diyerek gençlerin zanlarını güzel planlamalarını istedi.
 
Genç kızlarımıza sesleniyorum  bir hayaliniz olsun yoksa “Kocaeli” üniversitesine  belediye başkanları kaydınızı yapar …
 
Genç kızlara seslenen Aslanhan iyi bir planlama ile kendinize hedef belirlemezseniz aileniz sizi hemen evlendirir ‘i ima etmek için aksi halde kaydınızı “Kocaeli üniversitesine yaparsınız ama kayıt yapan nikah memuru olur dedi.
 
Anneye,Babaya ve büyüğe saygı yoksa kazanacağınız Üniversitenin canı cehenneme
 
Psikolog ve Eğitimci yazar Sıtkı Aslanhan yüzlerce lise öğrencisine yaptığı konuşmada elbetteki eğitim,öğretim,bilim,ilim ve irfan çok önemli ama bunları yapıyorsunuz diye anneye babaya ve büyüğünüze saygısızlık yaptığımız zaman en güzel üniversiteyi kazansanız bile onun canı cehenneme diyorum dedi.
 
Performans ödevlerini öğrenci değil veli yapıyordu
 
Kısa bir süre önce bir din kültürü öğretmeni bir arkadaşla konuştum. Öğrencilerine  mahallenizde bulunan bir hacı ile söyleşi yapın getirin dedim. Bir öğrendim internetten  hacı ile söyleşi diye bir çıktı alıp getirmiş.Baktım futbolcu hacı ile yapılan bir söyleşinin çıktısını interneten çıkarıp alıp gelmiş. Okusaydı bunun benim istediğim hacı olmadığını anlardı dedi.
 
Zeytinburnu Gençlik Merkezi Koordinatörü Durmuş Can “Gençlerimiz her şeyimiz dedi”
 
Gazetemize bir açıklama yapan Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi  koordinatörü Durmuş Can şunları söyledi “ Belediye başkanımız sayın Murat Aydın’ın himayelerinde ve diğer idarecilerimizin de desteği ile geleceğimiz olan gençlerimize yönelik  bir çok çalışma yapıyoruz.  Bugün burada İhsan Mermerci Anadolu Lisesi öğrencilerimizi ağırladık. Değerli psikoloğumuz ve yazarımız Sıtkı Aslanhan başarı ve motivasyon içerikli bir seminer verdi. Siz de izlediniz. Gençlerimiz kendilerine hitap eden eğitimciler olduğu zaman gayet güzel dinliyorlar. İnşallah bu tür bilgilendirici seminerlerimiz devam edecek “dedi.
 
 Zeytinburnu  Kültür Sanat Merkezi doldu taştı. Çarpıcı örnekleri ve stand up tarzı anlatımı ile lise öğrencilerini kendisine hayran bırakan Aslanhan muhteşem bir performans sergiledi
 
 
Kaynak: İstanbnul Times Haber Ajansı (İTHA) 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34