banner32

Aşiret liderleri Aydar ve Bayram'dan görkemli Batman'lılar gecesi

Cumhuriyet Halk Partisi Zeytinburnu Belediye Meclis üyesi adayları Cemal Aydar ve Muzaffer Bayram’ın Batmalı hemşerilerine yıldızlar düğün salonunda ihtişamlı bir gece düzenledi.

Aşiret liderleri Aydar ve Bayram'dan görkemli Batman'lılar gecesi
Gelin birlikte olalım birlikte hareket edelim

Geceyi düzenleyen Meclis Üyesi adaylarından Cemal Aydar, CHP’nin herkes için var olduğunu söylerken Muzaffer Bayram, CHP’nin tüm ön yargılarımızı kırarak bizlerin yanında olacağına canı gönülden inanıyorum. 200.000 nüfuslu Batman' lının yaşadığı İstanbul’da gelin birlikte olalım birlikte hareket edelim İstanbul Büyükşehirin Başkanını Mustafa Sarıgül yapalım. 

İstanbul Times Haber Merkezi / Elif Günay 

Bu bir mücadele seçimi

Zeytinburnu Belediye Başkan adayı Mustafa Fazlıoğlu, kentimizi ve çıkarlarını artık savunacağız. Yönetim kademelerinde sizlerin fikrini alarak hareket edeceğiz diyerek sözü CHP Zeytinburnu İlçe başkanı Metin Doğan’a bıraktı. Kiminiz Gercüş kiminiz Sasondan kiminiz Hasankeyften;  Batman'dan buralara kadar gelmişsiniz başımızın üzerinde yeriniz var. Biz sizleri yiğitliğinizle tanıdık. 30 Mart'ta sandıklardan "Sarıgüller " açsın.

Elinizi vicdanınıza koyun

İstanbul Milletvekili Faik Tunay, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın ve oğlu Bilal Erdoğan’ın ses kayıtlarını değinerek 30 Martta en kral tokatı seçimle atın. Batmanlılara Ziya Gökalp'in sesiyse seslenerek  “Hangi Türk Kürdü sevmiyorsa Türk değildir. Hangi Kürt’te Türk’ü sevmiyorsa Kürt değildir” diyerek sözlerini bitirdi.

Çare Sarıgül

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül büyük bir coşkuyla karşılandığı salonda “ Bizler makam için burada değiliz. Ben makam peşinde olsaydım Şişli’de kalırdım. İstanbulda bir değişime ihtiyaç var ve bunun için siz Batmanlılara ihtiyacımız var. Güney Doğuya bomba uçakları değil, turist uçakları artık gelmeli. İnançlı olmak çok önemli bütün yurttaşlar elele kol kola barış ve özgürlükle olsun. Büyük şehrin ve Zeytinburnunun kapısı bize açılsın diyorsanız, o dost eli burada ve hep olacak."

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül başta olmak üzere, İstanbul MilletvekiliFaik Tunay, CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan, Zeytinburnu Belediye Başkan adayı Mustafa Fazlıoğlu, CHP Batman temsilcisi Hüseyin Gülmez, CHP Meclis üyesi adayları, AK Partiden CHP’ye geçmiş batmanlılar, Zeytinburnu Gençlik konseyi başkan yardımcısı Onur Aydar, CHP Gençlik kolları, Telsiz mahallesi muhtar adayı Zekai Avunç, birçok muhtar ve Batmanlı hemşerilerin katıldığı gecede yıldızlar düğün salonu doldu taştı. 

Sarıgül yoğun alkışlar altında başka bir programına yetişmek üzere Zeytinburnu'nda ayrıldı.


Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
YORUMLAR
mesut yılmaz
mesut yılmaz - 10 yıl Önce

CEMAL BAŞKANIM VE MUZAFFER BAŞKANIMI TEBRİK EDERİM

Saffet doğan
Saffet doğan - 10 yıl Önce

haberin videolarınıda yayınlarmısınız

yılmaz yaşar
yılmaz yaşar - 10 yıl Önce

Tebrik ederim güzel bir gece oldu

SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34