banner32

Ampute Futbol Süper Lig De, Zorlu Viraja Girildi

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu, Ampute futbol Süper Liginde,2018-2019 sezon sonuna 2 hafta kala, Gaziantep,Sahinbey Belediye Engelliler SK. Şampiyonluğunu ilan ederken ,düşme hattındaki takımların mücadelesi nefesleri kesecek * İstanbul Derbisi denilen ,İstanbul Yeditepe Eng. ile İstanbul Özürlülerspor (İSÖS) arasındaki maç 19 Mayıs Pazar Saat: 13.00 de.Ayazağa- Yusuf Tunaoğlu Stadı Ampute Futbol sahasında oynanacak.

Ampute Futbol Süper Lig De, Zorlu Viraja Girildi
 

 Ampute futbol Süper Liginde,2018-2019  sezonun sonuna 2 hafta kala, Gaziantep,Sahinbey Belediye Engelliler SK. Şampiyonluğunu ilan ederken , Uzun lig maratonu  düşme hattındaki takımların nefes kesecek mücadeleleri izleyenlere zevkli ve heyecanlı dakikalar yaşatacak.

 İstanbul Özürlüler Spor Kulübü (İSÖS) 2.Başkanı Kamil İlhan Gözel “1903’te kurulan kulübümüz ,Engellilerin spor yapma adına faaliyetlerini sürdürmeye devam etmektedir.İSÖS’ de yetişmiş bir çok oyuncumuzun Avrupa Şampiyonu ve Dünya İkincisi Türk Milli Futbol Takımımızda oynamaları bizleri gururlandırıyor “ dedi.

İSÖS Başkan Yardımcısı ve Basın Danışmanı  Ali Gündüz de “Engellilerin sosyalleşmesinde ,engelsiz bireylerin de engellilere, her daim katkısı olması gerektiğini vurguladı. Gündüz,Saha tesisi,Kulüp Ofisi ve Ulaşım desteklerinden dolayı Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’ na ve forma reklamı ile desteklerinden dolayı REİS GIDA AŞ. Ve  AVRASYA HASTANELERİ Grubuna, ve bizlere her türlü destek veren tüm kişi ve kurumlara, yanımızda olan herkese teşekkür ederiz” dedi.

 * İstanbul Derbisi denilen ,İstanbul Yeditepe Eng. ile İstanbul Özürlülerspor (İSÖS) arasındaki maç 19 Mayıs Pazar Saat: 13.00 de.Ayazağa- Yusuf Tunaoğlu Stadı Ampute Futbol sahasında oynanacak.


 Bu hafta (19 Mayıs 2019-Pazar) 17.Hafta oynanacak Süper Lig  maçlar:

*Gaziantep-Sahinbey Bel. Eng.SK.- Bursagücü Ampute

*İzmir-BŞB Eng.SK. - Malatya BŞB Engelliler SK.

*İstanbul - Yeditepe Engelliler - İstanbul Özürlüler SK (İSÖS)

*Pendik Spor Kulübü Eng.-Ank.TSK Reh.Merk.SK.

*Ankara –Ortotek Gaziler Eng.SK. –Gaziantep-Şehitkamil Eng.SK.

Gelecek hafta (26 Mayıs 2019-Pazar) 18.Hafta oynanacak SEZONUN SON Maçlar:

*Bursagücü Ampute -Ankara Ortotek Gaziler Eng.SK.

* İstanbul Özürlüler (İSÖS)  SK-İzmir-BŞB Eng.SK.

-Malatya BŞB Engelliler SK-Gaziantep Şahinbey Beld.Eng.SK

*Ankara TSK Reh.Me.Eng.SK. -İstanbul-Yeditepe Engelliler SK

*Gaziantep –Şehitkamil Beld.Eng.SK. - Pendik Spor Kulübü Eng.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34