banner32

Ali Gündüz’e Stadta Doğum Günü Sürprizi

Ampute Futbol Süper Ligi’nin,İstanbul – Bakırköy,Atatürk ,Spor ve Yaşam Köyü Stadında, İstanbul Özürlülerspor (İSÖS) -Gaziantep ,Şehitkamil Engelliler takımları arasındaki karşılaşma sonrası ,İstanbul Özürlülersporlu futbolcular ,maçı izleyen , takımları İSÖS’ün Başkan Vekili Ali Gündüz’e. Doğum günü sürprizi yaptı.

Ali Gündüz’e  Stadta Doğum Günü Sürprizi
iyiki doğdun Güzel İnsan...

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Ampute Futbol Süper Lig’inin Bakırköy-Atatürk,Spor ve yaşam köyü Tesisleri’ndeki İstanbul Özürlülerspor ile,Gaziantep-Şehitkamil Bed.Eng. arasındaki ampute futbol süper lig maçını İSÖS’ün 1-0 kazanmasının ardından,Maçı izleyen İSÖS Başkan Vekilli Ali Gündüz’ün doğum gününü bilen ,Başkan Kenan Özüdoğru ve sporcular, sürpriz doğum günü pastası hazırladılar.Maç sonrası, biraz daha oturalım,sohbet edelim diye stadtan çıkartılmayan Ali Gündüz , kendisi için hazırlanmış 2 pastayla salona giren futbolcuları görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

Başkan Vekili Ali Gündüz yaptığı açıklamada ”Ampute futbolun kurulduğundan beri İsös’te görev yapmaktan çok mutlu olduğunu,hayatımın büyük bir bölümünde, sizlerde varsınız.Başkan Kenan Özüdoğru ve yönetimdeki arkadaşlarımız ile,tüm futbolcu kardeşlerime çok teşekkür ederim. Sürpriz doğum günü beni çok mutlu etti “ dedi..

Maç sonrası doğum günü kutlamasına, İstanbul Özürlülerspor Kulübü,Başkanı Kenan Özüdoğru ve eşi Öznur Özüdoğru, Başkan yardımcısı Sadık Baş,Kulüp Müdürü Nail Karabulut,Antrenör Remzi Özcan,takım kaptanı ve tüm futbolcular ile,Bakırköy Belediye Meclis Üyesi ve Spordan sorumlu Grup Başkanı Ziya Çıkık,Bakırköy ,Yörem Folklor Turizm Araştırma Derneği Başkanı Sefer Aşıkoğlu ve eşi Nefize Aşıkoğlu,Yönetim Kurulu Üyesi Tülay Can,Zeytinburnu Kaymakamlık Tüketici Hakları Koruma Başkanı İrfan Şafak,TSD İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Mehtap Atik Coşkun,Engelli Yıldızlar Spor Kulübü’nden Sevinç Batum katıldı.İsös’ün 1-0 kazanmasını sağlayan golün kahramanı Tahsin’de Başkan Vekili Gündüz’e ,attığı golün,doğum günü hediyesi olduğunu söylemesi,herkesi heyecanlandırdı.Bir çok (STK) Sivil Toplum Kuruluşu yönetiminde de bulunan ( İSÖS) İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Başkan Vekili ALİ Gündüz 68 yaşına girdi.

İSÖS haftaya Ankara deplasmanına gidiyor.TRT ‘nin de çekim yaptığı maçı izleyenler arasında ,Bakırköy,Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı İbrahim Mamati,Bakırköy-,Gençlik Bayan Futbol Takımı Antrenörü Orhan Bıçakçıoğlu,Zeytinburusporlular Derneği Başkanı Halil İbrahim Uzunağca ve Yönetim Kurulu Üyelerinden , Ali Varyap ile Yasin Karagözlü,İsöslü,ve Gaziantepli taraftarlar vardı. 

Her daim yüzü gülen sosyal insan Ali Gündüz

ZEYÇED Yönetim Kurulu'da Fetih Cafe'de neşesi ile herkese pozitif enerji veren başkanları Ali Gündüz'e doğa içinde açık havada bir doğum günü partisi düzenlediler.

İstanbul Times Tv de burada bir süre çekim yaparak Gündüz'e sürpriz yaptı.


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34