banner32

Ak Partili Gençler ‘den Muhteşem Kutlu Doğum

Ak Parti Zeytinburnu Gençlik Kolları başkanı Serdar Duran ve yönetimi Zeytinburnu Belediyesi Kazlıçeşme Kültür Merkezinde yüzlerce gencin katıldığı muhteşem bir kutlu doğum etkinliğine imza atmış oldu.

Ak Partili Gençler ‘den Muhteşem Kutlu Doğum
Ünver ve ekibi tam kadro gençlerin yanında yer aldı
Av.Necmetin Barman’ın iş yoğunluğu nedeni ile istifa  ettiği Ak Parti Zeytinburnu Gençlik kolları başkanlığına kısa bir süre önce atanan  Serdar Duran ilk  büyük etkinliğini  son peygamber Hz.Muhammed’ in dünyaya gelişinin 1445.yılı nedeni ile güzel bir kutlu doğum etkinliğine imza atmış oldu.
Ak Parti İstanbul İl yönetim Kurulu Üyesi Murat Atım da gençlerin yanın da
Ak Parti İstanbul Zeytinburnu ilçe başkanı Bahahtin Ünver  salona il yönetim kurulu üyesi Murat Atım ile giriş yaptı. Yüzlerce genç iki başkanı  alkışlarla coşkulu bir şekilde karşıladı.
Program Kur’an okuma birincisi İlyas Yeşilmen’in Kur’an tilaveti ila başladı
Aynı zamanda Grup İhlas ilahi grubunda üyesi  olan İlyas Yeşilmen okuduğu Kur’an tilaveti ile salondan tam not aldı. Kur’an tilavetinden sonra ilahi grunbu  Türkçe,Kürtçe Arapça ilahiler okudu. Daha sonra semazen gösterisi yapıldı.
İlahiyatçı Davut Şar gençlere peygamber sevgisini anlattı
İlahiyatçı Davut Şar hoca gençlere peygamber aşkı ile alakalı bir seminer verdi. Şar hoca İslamiyet geldiği zaman da cehalet had safhada idi. Ama rahmet peygamberi bütün bu kötülükleri ayaklar altına aldı. İnsanlar birlik beraberlik ve kardeşliği anlatan bir konuşma yaptı.
Kimler gençleri yalnız bırakmamıştı ?
Ak Parti İstanbul İl Yönetim kurulu üyesi Murat Atım, Ak Parti  Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver, yardımcıları ,Hasan  Memiş,Ahmet Kaya , Akın Aydın , Mustafa Yalçınkaya ,Hayrullah Dandin,Alaadin Çam, Fatih Aydoğdu,Naci Sert,Mehmet Tunç,Abdülselami Delibalta ,Zeytinbunru Belediye başkan  yardımcısı Av.Saffet Öz, meclis üyeleri ,Fikret Tuncer,Abdulhekim Kaya,
Gençler salona giren herkese  bir adet gül ve ayet hadislerin yazılı olduğu  bir yazı da verdi.
Kaynak İstanbu Times haber Ajansı (İTHA) 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34