banner32

Ak Parti’de Önce Namaz Sonra Kahvaltı

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanlığı yıllardır gelenek haline getirdiği Cuma sabahları önce camide cemaat ile namaz kılıp akabinde de kahvaltı yapmasında bu sefer sıra Sümer Mahallesindeydi.

Ak Parti’de Önce Namaz Sonra Kahvaltı
 Cami cemaati bu uygulamayı çok sevdi

Ak Parti tarafından yıllardır yapılan uygulamayı nasıl bulduklarını sorduğumuz cami cemaati uygulamanın çok güzel olduğunu  ifade ederek Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver ve yardımcılarına teşekkür ettiler.

İstanbul Times Haber Merkezi /Özel Haber  


Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver’de şunları söyledi “İlçe başkanı olduğum günden bu yana cami cemaatimiz ile beraber önce sabah namazı akabinde caminin çayevinde Mahalle başkanlarımızın ikramı olan kahvaltımızı yaparak cemaat ile sohbet edip mahallede ve camide yaşanan aksaklık ve sorunlar var ise istişare ediyoruz. Hiç bir zaman burada siyaseti ön plana çıkarmadık. 

Amacımız ülkemize hizmet etmektir. Siz sordunuz diye bir kaç kelam etmek isterim. Cumhurbaşkanımız  Dünya 5 ten büyüktür dediği için ülkemizin başına bele getirmek için neler yapıldığı hepimiz görmekteyiz. Ama Allah’ın izni ile hepimiz bunlarla başa çıkmak için el birliği ile çalışacağız “ 
dedi.

Zeytinburnu İlçe Müftülüğünde Din Görevlisi olan  Şaban Hoca ise şunları söyledi. ”Ülkesini savunan Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yerinde kim olsaydı ben ona destek olurdum. Çünkü burada söz konusu olan A partisi veya Z partisi değil. Oyun kadar büyük ki bizi bizimle vurmak için aramıza öyle hainler sokmuşlar ki bunu 15 Temmuz 2016 da hep beraber gördük. Artık ülke olarak insan olarak  savunmada çıkmamız lazım. Ben ülkemizin önünü açık ve aydınlık görüyorum. Allah ülkesi için  İslam dini için çalışan herkesin yolunu açık etesin dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34