banner32

Ak Parti’de Önce Namaz Sonra Kahvaltı

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanlığı yıllardır gelenek haline getirdiği Cuma sabahları önce camide cemaat ile namaz kılıp akabinde de kahvaltı yapması ve o mahallede bulunan okul ve muhtarlık ziyaretinde yapması bugün de Veliefendi mahallesinde yapıldı.

Ak Parti’de Önce Namaz Sonra Kahvaltı
  Cami cemaati bu uygulamayı çok sevdi

Ak Parti tarafından yıllardır yapılan uygulamayı nasıl bulduklarını sorduğumuz cami cemaati uygulamanın çok güzel olduğunu  ifade ederek Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver ve yardımcılarına teşekkür ettiler.

İstanbul TimesHaber Merkezi / Özel Haber 

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver’de şunları söyledi “İlçe başkanı olduğum günden bu yana cami cemaatimiz ile beraber önce sabah namazı akabinde caminin çayevinde Mahalle başkanlarımızın ikramı olan kahvaltımızı yaparak cemaat ile sohbet edip mahallede ve camide yaşanan aksaklık ve sorunlar var ise istişare ediyoruz.

Akabinde müsait olmaları halinde o mahallede bulunan okul idarecilerimizi ve mahalle muhtarlarımızı ziyaret ederek güzel bir sinerjinin oluşmasını sağlıyoruz.

Burada sizin vasıtanız ile sabahın erken saatinde kalkıp kahvaltı için emek harcayan mahalle başkanımızı ve yönetimini kutlarım. Yine ilçe başkan yardımcılarımız emek harcayarak halkımız ilke sürekli iç içeler emeği geçen bütün parti mensuplarımıza teşekkür ederim” dedi.

K
aynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34