banner32

Ak Partide Mesai Sabah Namazı ile Başladı

Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver ve ekibi 8 yıldır Cuma günleri sabah namazını değişik camilerde kılıp sonrada cemaat ile kahvaltı yapma geleneği bu sene ilk kez Seyitnizam Camisinde başladı.

  Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver İstanbul Times Tv ye şunları söyledi “Bundan sekiz yıl önce ilçe başkanı olduğum günlerde yol haritamızı belirlerken Cuma sabahları değişik mahallerdeki camilerde  sabah namazından sonra camii cemaati ile beraber kahvaltı yapıp  mahalle ve ülke sorunlarını konuşacağımız bir zaman oluşturduk. Bir çok çalışma yaptık ve yapıyoruz. Ama içlerinde en önemsediğim çalışma bu oldu. Bu senede Adını Peygamber efendimizin 27 göbekten torunu olan Seyit Nizam hazretlerinden alan camimizde yapma kararı aldık.

İstanbul Times Haber Merkezi/  Mehmet Osmanoğlu

Sağ olsun Mahalle başkanımız İhsan Tezgider kardeşim ve yönetimi burada yüzlerce kişiye yetecek bir organizasyon yapmışlar. Emekleri için kendilerini  kutluyorum. Önce Camide sabah namazı kıldık. Akabinde sizin de gördüğünüz gibi hep beraber kahvaltı yaptık. Bundan sonra Seyitnizam’ın kabrinde dua edeceğiz.

Daha sonra Mahalle Muhtarımızı, TOKİ İmam Hatip Ortaokulu müdürü ve okul idaresini ziyaret edeceğiz. Yani bugün Cuma namazına kadar Seyitnizam mahallesinde ziyaretlerde bulunacağız.

İstanbul Times Gazetesi ve İstanbul Times Tv olarak siz de bugün bizi sabah namazından başlamak üzere yalnız bırakmadınız.  Yayın Grubunuza da teşekkür etmek isterim.

Bugün sadece basın olarak siz varsınız diğer basın mensubu arkadaşlarımıza da sizin aracılığınız ile selam göndermek isterim diyen Ünver ekibi ile ziyaretlerine devam etmeye devam etti”

Ak Parti Seyitnizam Mahalle Başkanı İhsan Tezgider ve Ekibi iyi bir mizafirperverlik örneği sergiledi

Perşembe akşamından başlamak üzere ciddi bir hazırlık yapan mahalle başkanı İhsan Tezgider ve Mahalle yönetimi hijyen bir şekilde  yüzlerce kişiye yetecek kahvaltı tabağı hazırladı. Sabah Namazından sonra  Ak Parti ilçe yöneticileri ve Camii Cemaati beraber kahvaltı yaptı.

Kimler Kahvaltıya katılmıştı ?

Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver ,yardımcıları Hasan Memiş, Mustafa Yalçınkaya, Beytullah Bıyık, Fatih Aydoğan,Mehmet Sedat ÜrünMustafa Yigidoğlu, eski Konya Yunak Belediye Başkanı Hasan Ürün, Ak Parti Seyitnizam Mahalle başkanı İhsan Tezgider ve yönetimi, Eski Meclis üyesi Hasan Sertçelik, İstanbul Times Yayın Grubu İmtiyaz sahibi Gazeteci yazar Hüseyin Çetinerbaşta olmak üzere çok sayıda kişi Ak Parti Seyitnizam camii cemaati ile kahvaltı programına katıldı.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34